Ce concert de zile mari pregătește Selly cu 5GANG

Publicat: 25 aug. 2021, 10:49 Autor: Dora Bazavan Vedete

Se anunță un concert grandios! 5GANG își dă întâlnire cu fanii, duminică, 19 septembrie, de la ora 18:00, în cadrul unui concert grandios care va avea loc la Romexpo.

Deși nu credeau că vor mai putea cânta live anul acesta, se pare că așteptarea a luat sfârșit, iar membrii trupei 5GANG vor fi din nou în fața publicului pe 19 septembrie, cu un show grandios- BACK TO SCHOOL!Și încă o veste bună pentru fani! Biletele achiziționate pentru concertul trupei care trebuia să aibă loc pe 1 iunie sunt valabile la concertul din 19 septembrie, la Romexpo, de la ora 18.00.

Fanii vor avea ocazia să asculte live piese precum SOS, FOCURI, SCUZE, VIP, dar și piese care nu au fost cântate nicăieri până acum, printre ele: COCO, PORSCHE sau FORTZINNI. Nu ratați, așadar, ocazia de a-i vedea pe Selly, Gami, Diana și Mădălin pe 19 septembrie la Romexpo.

Evenimentul 5GANG, BACK TO SCHOOL! va fi cel mai mare eveniment al trupei de până acum. De doi ani, cea mai populară trupă de adolescenți din România nu a susținut un astfel de eveniment, din cauza pandemiei de Covid. Iar revederea cu fanii va fi una memorabilă, promite 5GANG.

Evenimentul va respecta toate normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Biletele se mai găsesc pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Publicat: 25 aug. 2021, 10:49 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă