Ce combinații misterioase face Daniel Buzudugan în parcare… cu ”papornița” plină!

Publicat: 15 Mar. 2022, 11:26 Vedete

Deși veniturile lui sunt de ordinul miilor de euro, Daniel Buzdugan nu caută să epateze cum fac alte ”staruri dâmbovițene”. Ba dimpotrivă, se îmbracă și are activitățile unui om simplu… de la țară chiar, ar spune cârcotașii. El a fost surprins de paparazzi în timp ce făcea combinații cu ”papornița”, într-o parcare. 

Acțiunea a avut loc la mall Băneasa, acolo unde Daniel Buzdugan a făcut o „tranzacție” misterioasă. În primă fază, el a intrat în centrul comercial ca să ia prânzul alături de un prieten.

După ce au dat o raită prin magazine au ieșit și s-au îndreptat spre parcare. Nu și-au luat la revedere, ci au mai stau puțin. Ulterior, Buzdugan avea să ia ceva din portbagajul prietenului său. O paporniță de rafie! Cam grea, după grimasele pe care le „exersa” în timp ce „trage” de ea.

Câteva minute s-a „luptat” cu papornița plină-ochi. A mers, ușurel, ținând-o cu ambele mâini până când a ajuns în dreptul mașinii sale. O lasă jos, deschide portbagajul și apoi o vâră cu măiestrie înăuntru și pleacă mulțumit. S-a „scos” și de data asta … Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Daniel Buzudugan, despre secretul unei relații de 27 de ani

Cum este, în zilele noastre, când primează divorțurile, să ai o căsnicie de peste 17 ani și o relație de 27 de ani? Daniel Buzdugan poate spune că este un om norocos, pentru că soția lui este.. femeie perfectă!

Eu am și fost plecat mult de acasă, plecam dimineața, veneam seara. În weekend aveam evenimente prin țară, mai răruț că e mai drăguț…Nu știu dacă e neapărat asta, adică faptul că eram ocupat. Ne-am bucurat unul de altul și faptul că am fost un om liber. Dacă vroiam să ies din casă să mă văd cu prietenii sau ea să iasă cu colegele, cu prietenele, nu a fost nicio chestie. Un spirit de libertate. Pentru mine libertatea este esențială.

Ca structură, nu știu dacă e chestie care ține de zodie. Când văd cunoștințe care ca să iasă la o bere trebuie să recurgă la tot felul de artificii, zic de ce e așa de complicat când poți să îi spui că ieși cu prietenii, te plimbi cu bicicletele…

La un moment dat plecam dimineața și veneam seara, aveam o pasiune pentru fotografie și mergeam cu un prieten să pozăm diverse și spuneam am plecat cu cutare și vin peste o oră, era simplu să spun unde sunt și ce fac. Libertate mai mare ca mine nu cred că a avut niciun bărbat. Eu mai am o teorie că lanțul ți-l stabilești singur. Bărbații în ziua de azi au tendința de a se lăsa dominați, pentru că în primul rând nu au încredere în ei, “nu pot să îi spun că mă duc cu băieții pentru că se supără”. Mărimea lanțului ni-l stabilim singur. Dacă vrei să aibă lanțul 2 cm rămâi acolo și ai să suferi ca un câine, dacă vrei să ai libertate mai mare, păi ți-o iei tu singur”, a povestit el CIAO.RO.

Publicat: 15 Mar. 2022, 11:26 Vedete
Pe aceeași temă