Daniel Buzdugan, la un pas să comită o crimă! Cum a scăpat de închisoare

Publicat: 24 feb. 2022, 11:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Daniel Buzdugan putea ajunge la închisoare, dacă într-un moment de neatenție ar fi apăsat trăgaciul armei pe care o folosea pe post de recuzită la o ședință foto.

Daniel Buzdugan este recunoscut pentru spiritul său ludic și pacifist, însă o greșeală fatală ar fi putut să îi compromită viața și parcursul în carieră. Colegul lui Mihai Morar de la Radio Zu relatează detalii neștiute despre isprava care l-ar fi condus aproape de o crimă accidentală.

Aflat într-o vacanță la munte, entertainer-ul a cerut pușca unui vânător pentru a face o poză, într-o curte plină de oameni.

Arma era încărcată, iar Daniel Buzdugan a avut instinctul de a apăsa pe trăgaci. Atunci i-au venit în minte sfaturile tatălui său, care l-a învățat cum să mânuiască un astfel de dispozitiv extrem de periculos. Gazda radio spune că în proximitate se aflau o mulțime de persoane, la câțiva metri distanță, iar arma pe care o avea în custodie ar fi fost capabilă să omoare la mai bine de un kilometru. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Daniel Buzdugan s-a născut prematur:

Celebrul om de radio a povestit în podcastul lui Damian Drăghici că viața lui se datorează unei minuni. Și asta pentru că s-a născut prematur, iar medicii nu-i dădeau șanse de supraviețuire.

Au fost miracole în familia mea. Unul este că sunt aici, în viață. M-am născut la 7 luni și un kilogram și o sută de grame! Am stat o lună și ceva în incubator, nu creșteam în greutate. Toți doctorii i-au zis mamei: «Doamnă, la un moment dat, trebuie să-l scoatem, el n-are nicio șansă». Și mama s-a rugat, lacrimile ei au rămas pe cărticica aia de rugăciuni. Citea Paraclisul Maicii Domnului…

Cum să nu fiu credincios?! Când mama mi-a zis, printre lacrimi, că eu sunt ceea ce sunt fiindcă s-a rugat la Maica Domnului?! Oamenii te dezamăgesc, că așa e firea umană. Apoi ceri totul de la Dumnezeu ca să fii bine cu tine”, a povestit Daniel Buzdugan, emoționat.

Publicat: 24 feb. 2022, 11:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă