Ce cadouri să faci de Secret Santa, în funcție de zodie. N-o să dai greș!

Publicat: 08 dec. 2023, 12:35 Autor: Alina Nistor Horoscop
Ce cadouri să faci de Secret Santa, în funcție de zodie. N-o să dai greș!

Secret Santa este foarte popular la locul de muncă. Angajații au ocazia să petreacă timp de calitate împreună și să primească cadouri. Iar pentru persoanele lipsite de inspirație, astrologii au întocmit o listă de cadouri care s-ar potrivi fiecărei zodii în parte. 

Cadouri de Crăciun pentru Berbec

Berbecul, guvernat de curajosul și activul Marte, este cunoscut pentru natura sa aventuroasă și competitivă. Nativii se străduiesc întotdeauna să exceleze. Poți să le oferi Berbecilor accesorii pentru birou sau cadouri orientate spre fitness, cum ar fi lucruri pentru yoga sau un smartwatch, potrivite personalității lor competitive și muncitoare.

Cadouri de Crăciun pentru Taur

Nativii Taur, guvernați de Venus, planeta frumuseții și a iubirii, sunt senzuali și apreciază natura. Cu un buchet de flori sau o plantă de interior îi cucerești. Parfumurile de lux, zilele la spa sau halatele de baie luxoase sunt, de asemenea, opțiuni potrivite pentru sufletele iubitoare de frumusețe.

Cadouri de Crăciun pentru Gemeni

Conduși de Mercur, planeta comunicării și a intelectului, Gemenii iubesc hârtia și stiloul. Poți lua în considerare cadouri atent alese, precum un stilou sau o papetărie personalizată. Datorită obiceiurilor lor de lectură avidă și iubirii pentru explorare o carte captivantă ar fi, de asemenea, o alegere potrivită.

Cadouri de Crăciun pentru Rac

Pentru Raci, casa este locul unde se află inima, având Luna ca planetă guvernantă.Acestor nativi le poți oferi un vas nou, un aparat de gătit, o carte de bucate, un album foto personalizat sau chiar un kit de testare ADN.

Cadouri de Crăciun pentru Leu

Leul, care iubește atenția și este guvernat de Soare, „centrul universului”, adoră să iasă în evidență. Optează pentru cadouri extravagante, cum ar fi haine de la designerul lor preferat, o sticlă de șampanie sau produse de înfrumusețare de lux.

Cadouri de Crăciun pentru Fecioară

Conduși de Mercur, nativii Fecioară au mințile mereu active. Ar aprecia cadouri precum o carte de cuvinte încrucișate sau activități care îi fac să se implice, cum ar fi cursuri de gătit. Produsele organice de înfrumusețare se potrivesc cu personalitatea lor, potrivit stirileprotv.ro.

Cadouri pentru Balanță

Similar cu Taurul, Balanța este guvernată de senzuala Venus. Obiectele de frumusețe delicate, precum o bluză de mătase sau o pernă, cercei sau o piesă de artă, vor fi apreciate de Balanțele. Cadourile sub formă de abonament, cum ar fi Spotify sau Apple Music, sunt, de asemenea, recomandate, având în vedere devotamentul Balanțelor față de artă și muzică.

Cadouri pentru Scorpion

Scorpionii misterioși și profunzi, guvernați de Pluton și Marte, apreciază cadourile pasionale și individualiste. Nativii vor aprecia o lenjerie frumoasă, o geantă de piele de înaltă calitate, o jachetă frumoasă sau cadouri personalizate, precum un pandantiv Scorpion.

Cadouri pentru Săgetător

Conduși de Jupiter, planeta pozitivității și optimismului, Săgetătorii sunt cunoscuți drept „călătorii lumii din zodiac”. Ia în considerare cadouri precum o husă pentru pașaport, o valiză sau un articol vestimentar practic și confortabil, cum ar fi o pereche bună de blugi sau un tricou clasic.

Cadouri pentru Capricorn

Practici și ambițioși, Capricornii sunt guvernați de Saturn, planeta disciplinei și conservării. Apreciază lucrurile cu valoare istorică, astfel că bijuteriile vintage sunt o opțiune excelentă. De asemenea, un card cadou pentru a fi folosit la un muzeu local sau o carte de artă preferată sunt potrivite.

Cadouri pentru Vărsător

Guvernați de planeta Uranus, Vărsătorii sunt excentrici, rebeli și orientați spre viitor. Adoră tehnologia, așa că ia în considerare cadouri precum cel mai recent iPhone sau iPad sau un bilet la planetariu. Datorită sensibilității lor față de nevoile altora, poți lua în considerare și o donație în numele lor.

Cadouri pentru Pești

Peștii, guvernați de planetele Neptun și Jupiter, care reprezintă imaginația și optimismul, pun accent pe îngrijirea de sine. Vor aprecia papucii de cas, lenjeriile de pat, o carte de poezii, o colecție de fotografii sau un abonament la cinema.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 08 dec. 2023, 12:35 Autor: Alina Nistor Horoscop
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă