Ce bust periculos are Anda Adam! Și-a expus silicoanele la plajă

Publicat: 08 Jun. 2021, 15:47 Vedete

Anda Adam se mândrește nevoie mare cu decolteul său generos, așa că profită de orice ocazie pentru a-l expune!

Artista a fost în Egipt și a avut un bun prilej pentru a se poza în cele mai  fierbinți ipostaze. Și-a scos bustul de invidiat la înaintare și a dat frâu liber imaginației celor care i-au urmărit postările de pe social media.

Anda Adam se menține în formă cum poate mai bine și are încă un trup fără cusur. Silueta de invidiat și sânii voluptuoși fac orice bărbat să vorbească singur atunci când o admiră sau când o vede chiar “live”. Iar costumele de baie pe care le alege atunci când merge la piscină sau la plajă, sunt de-a dreptul mortale.

Împătimită a sportului, Anda Adam știe cum să rămână fără cusur. Iar atunci când și medicul estetician își aduce aportul, combinația este una aproape perfectă.

Anda Adam a dezvăluit cum își menține silueta de vis.

„Merg la sală în fiecare zi, cu mici excepții, când am foarte multă treabă sau sunt plecată pe undeva. Sau dacă am vreo zi petrecută cu Evelin. Merg la sală, lucrez pe grupe de mușchi, fac cardio. Îmi împart programul ca două ore dintr-o zi să fie pentru un antrenament la care țin foarte tare. Și, evident, am grijă ce mănânc. Este 70% dietă și 30% antrenament.

Cele două trebuie să fie mână în mână pentru a vedea rezultate evidente. Nu sunt gurmandă deloc, chiar mănânc ca să supraviețuiesc. Nu am avut pofte, nu am pățit niciodată să simt nevoia să mănânc”, a marturisit Anda Adam într-un interviu pentru revista VIVA!.

De altfel, vedeta a ținut de-a lungul timpului și câteva diete și pare că cea mai mulțumită  a fost de dieta Nalep, care a făcut furori în Italia, și a dat roade și la ea.

 

 

Publicat: 08 Jun. 2021, 15:47 Vedete
Pe aceeași temă