Ce avere avea de fapt Cristina Țopescu! Câți bani câștiga la Ministerul Sănătății

Publicat: 14 Jan. 2020, 07:55 News
Ce avere avea de fapt Cristina Țopescu! Câți bani câștiga la Ministerul Sănătății

Prezentatoarea Cristina Țopescu (59 de ani) a murit în circumstanțe rămase momentan necunoscute. Întreaga avere o împărțea cu câinii pe care îi iubea enorm și pentru care cheltuia până la ultimul ban, spun cei care au cunoscut-o.

Jurnalista se angajase recent la Ministerul Sănătății, unde ocupa funcția de consilier pe probleme de comunicare. De aici lua în fiecare lună în jur de 5.000 de lei, potrivit România TV. Pe lângă salariu, Cristina Ţopescu primea și indemnizație de hrană.

Totodată, Cristina Ţopescu a deţinut firma La Fix Media Production SRL, la care a fost asociat unic încă din anul 2002. Firma figurează la Registrul Comerţului cu un salariat şi are ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video.

În 2018, ultimul an fiscal declarat, Cristina Țopescu a terminat pe minus, spre deosebire de anul 2015, când profitul net a fost 151.539 de lei. Concret, în 2018, firma La Fix Media Production SRL a terminat anul fiscal cu pierderi în valoare de 12.937 de lei.

Potrivit aceleiași surse, Cristina Țopescu a avut probleme cu banii în ultima perioadă și urma să rămână fără apă potabilă, din cauza datoriilor care s-au acumulat.

 

Publicat: 14 Jan. 2020, 07:55 News
Pe aceeași temă