Ce avere are, de fapt, Oana Zăvoranu. Diva deţine o sumă amețitoare

Publicat: 12 Feb. 2020, 12:52 Vedete

Oana Zăvoranu a fost întotdeauna femeie puternică şi o prezență spumoasă. Diva nu s-a plâns niciodată de bani, a reuşit să strângă sumă uriaşă, mai ales după moștenirea primită odată cu moartea mamei sale, Mărioara.

Puțini știu că Oana Zăvoranu și-a deschis o clinică de sănătate și a lansat propria marcă de parfum. Deşi gurile rele spuneau faptul că vedeta o să risipească banii primiţi, Oana le-a dat tuturor peste nas şi a demonstrat că poate să îi investească.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Oana Zăvoranu a făcut o dezvăluire neaşteptată

„Într-un final acasă, după o zi încărcată psihic din cauza vremii din București… Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt meteo dependentă, iar când plouă și se resimte umezeală peste 50%, mă ia cu nervi, depresie și ciufuteală.

Nu îmi priește clima asta ploioasă, cea mai fericită sunt în zone cu ceva deșert în apropiere, care emană o climă uscată, fără umezeala și disconfortul care vin odată cu ea.

Las Vegas este locul ideal pentru mine… e prescris de medic:))…climă uscată și multe lumini, opulență, lume rasată, agitație și distracție de bună calitate…într-un cuvânt… HIGH LIFE SOCIETY.

Până la Las Vegas, însă, am multe rău de făcut în Las București și Las România…proiecte știute sau neștiute de voi, cu care sunt sigură că vă voi surprinde plăcut”, a spus Oana Zavoranu pe pagina sa de Facebook.

Publicat: 12 Feb. 2020, 12:52 Vedete
Pe aceeași temă