Ce aliat și-a făcut Bianca Drăgușanu în ”războiul” cu fosta soție a lui Gabi Bădălău

Publicat: 20 oct. 2021, 06:59 Autor: Maria Apostol Vedete

Gabi Bădălău a intervenit în scandalul momentului. El și-a dorit ca fosta soție, Claudia Pătrășcanu, să știe că este aliatul Biancăi Drăgușanu. Asta după ce au apărut zvonuri că s-ar fi despărțit. 

Gabi Bădălău a intervenit în scandalul dintre actuala iubită, Bianca Drăgușanu și fosta soție, Claudia Pătrășcanu! Cele două au pornit un război în declarații, care era gata să se lase cu citații la tribunal.

Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe Bianca, iubita lui Gabi Bădălău de un an de zile, că ar trăi pe banii copiilor ei. La rândul ei, Bianca Drăgușanu a amenințat-o pe solistă cu judecata, precizând că nu ea i-a luat bărbatul! În tot acest amalgam de acuzații și injurii ale celor două femei din viața afaceristului, Gabi Bădălău a luat poziție.

Ce aliat și-a făcut Bianca Drăgușanu

Nu vreau să fac un circ. Vreau să-i mulțumesc Claudiei pentru că după doi ani si ceva și-a dat seama că trebuie să facem lucruri frumoase pentru copiii noștri. Nu Bianca ne-a despărțit, eu am cunoscut-o după un an și jumătate. Nimeni nu și-a permis să îmi ia telefonul și să scrie de pe el, deci mesajul trimis este trimis de mine. Iar relația pe care o am cu Bianca Drăgușanu mă privește doar pe mine”, a mărturisit Gabi Bădălău, intrat în direct la „Xtra Night Show”.

Claudia Pătrășcanu a venit și ea la emisiunea lui Capatos. De această dată cu gânduri mai bune, încercând să stingă conflictul mocnit dintre ea și Bianca Drăgușanu.

Nu caut scandal. Eu niciodată nu mi-am permis să jignesc o femeie, așa cum și-a permis acest om. Nu vreau să jignesc, eu nu caut scandal cu nimeni. Nu mă interesează nici viața lui Gabi, pentru că în toată ecuația asta, eu am băgat divorț de Gabi”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Mă jignea și mă făcea depravată”

Bianca a intervenit și ea în discuție și i-a cerut Claudiei să facă pace.

Nu ne face bine niciuneia dintre noi. Vreau să spun că am răspuns unor atacuri. Doamna vorbește doar despre mine de când este la voi în emisiune. Spune că nu o interesează, însă încă vorbește despre mine. S-a înțeles de la început că Gabi o să intre în emisiune și este lângă mine în acest moment, știu tot ce a zis.

Ea ne-a jignit pe amândoi. A tot vorbit urât de mine peste tot. Mă jignea și mă făcea depravată. Eu nu am jignit-o, doar m-am apărat pentru că am și eu orgoliul meu. Lucrurile pe care le-am spus, le regret pentru că nu face bine nimănui. Noi nu avem nimic de împărțit, dar totuși ne certăm. Normal că arunc cu noroi dacă sunt atacată. Bravo ei că are succes, cântă, bravo, știu ce înseamnă. Suntem două leoaice care sar una pe alta, însă fără un motiv. Până să intre în conflict cu mine, empatizam foarte bine cu ea. Eu îi propun să ștergem tot, să dăm uitării și să nu ne mai certăm. Frate, nu avem nimic de împărțit”, a spus Bianca Dăgușanu.

Publicat: 20 oct. 2021, 06:59 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă