Ce a putut să spună Cabral după ce a văzut-o pe Lora în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Nimeni nu se aştepta la asta: „Dacă vede Andreea…”

Publicat: 20 oct. 2023, 16:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lora a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă în urmă cu doar câteva zile. Artista a povestit ce s-a întâmplat în ultima vreme în viaţa ei, iar la sfârşit a cântat o piesă. După show, blondina a publicat câteva imagini în mediul online din timpul reprezentaţiei. Se pare că şi Cabral a urmărit show-ul cântăreţei, ba chiar a avut o reacţie neaşteptată la adresa acesteia.

Lora a avut o apariţie de senzaţie în platoul emisiunii La măruţă de la Pro TV. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, decoltată și cu volane în partea de jos, cântăreața a atras toate privirile.

„Superbă ca de obicei”, a fost remarca lui Cătălin Măruţă atunci când a văzut-o.

Ce i-a transmis Cabral în mediul online

După un scurt interviu, Lora a interpretat melodia „Goală”, pe care a lansat-o în urmă cu 10 zile. În culise, o persoană din echipa sa a avut grijă să filmeze tot momentul. Ulterior, artista a distribuit filmarea în mediul online.

„Da, ştiu! Sunt urâtă, bătrână şi fără voce. Atât s-a putut! ✌️”, a scris artista în dreptul cipului distribuit în mediul online.

Filmuleţul a strâns rapid sute de aprecieri şi comentarii, iar mulţi dintre cei care o urmăresc au ţinut să contrazică vorbele artistei. Printre aceştia se numără şi Cabral. Prezentatorul TV i-a făcut un compliment neaşteptat artistei.

„Cam mișto baba…”, a scris el.

Reacţiile internauţilor nu au întârziat să apară. Una dintre fanele sale l-a averizat pe prezentator şi i-a transmis că nu îi va fi prea bine dacă soţia lui vede mesajul: „Dacă vede Andreea comentariul ai pus-o!!”

Mesajul transmis de Cabral la postarea Lorei

Cum se menţine Lora în formă

În cadrul unui interviu pentru CIAO, îndrăgita artistă s-a declarat încântată de formele pe care le are și cu care a înzestrat-o mama natură.

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. 

Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00.

Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep”, a povestit Lora pentru Ciao.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 oct. 2023, 16:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă