Ce a ajuns să facă azi Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Publicat: 31 ian. 2020, 19:05 Autor: alina.serea News
Ce a ajuns să facă azi Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Bogdan Ioan, tânărul care a câștigat Vocea România în anul 2018, pare să fie pe o pantă ascenedentă a carierei în ultima perioadă.

Bogdan Ioan a dezvăluit că participarea și câștigarea show-ului Vocea României l-a ajutat în cariera sa de artist, însă premiul pe care l-a câștigat a preferat să-l cheltuie, în mare parte, în acțiuni caritabile. În prezent, artistul își dorește să cucerească un loc însemnat în muzica românească, așa că face tot posibilul pentru asta.

Bogdan Ioan a lansat primul single

De curând, Bogdan Ioan a lansat primul single din carieră, ”Tu”. Cu această ocazie, pentru a-și promova melodia, acesta a făcut un tur de forță în mai multe emisiuni tv, atât la ProTv, televiziunea care practic l-a lansat, cât și la Antena 1 și Antena Stars.

”În clip mi-am pus în valoare și talentul la dans. Eu am făcut dans sportiv, dar am cam uitat ce am făcut. Și pentru că lumea m-a catalogat ca fiind cel care dansează în stilul Michael Jackson, am vrut să ies din zona asta și să arăt cu totul altceva”, a spus câștigătorul Vocea României la Neatza cu Răzvan și Dani.

În plus, Bogdan Ioan spune că deja lucrează la cea de-a doua piesă și speră să aibă un an 2020 plin, care să-i aducă mult succes pe plan profesional.

Bogdan Ioan, cel de-al treilea câștigător al lui Smiley, la Vocea României

Bogdan Ioan a câștigat Vocea României în 2018, aducând pentru a treia oară victoria în echipa lui Smiley.

„Sunt foarte fericit. Mă bucur că oamenii au crezut în mine, le datorez totul și le promit că mă voi apuca serios de studiu. Vreau să fiu din ce în ce mai bun, îmi doresc să am piesele mele și să ne întâlnim în concerte live, să fim mai aproape. E ceva extraordinar pentru mine, vă mulțumesc din suflet”, spunea Bogdan imediat după ce a aflat că a câștigat marele trofeu.

Bogdan Ioan are 30 ani și este din Constanța. Înainte de Vocea României, tânărul a studiat Arhitectura la Iași, iar până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanță. A renunțat la dans, deși era printre cei mai buni din țară, la sfatul tatălui său, care lucrează în domeniul construcțiilor.

Publicat: 31 ian. 2020, 19:05 Autor: alina.serea News
Pe aceeași temă