Când începe, de fapt, sezonul 10 al emisiunii Vocea României, de pe Pro TV

Publicat: 05 Feb. 2020, 16:00 General
Când începe, de fapt, sezonul 10 al emisiunii Vocea României, de pe Pro TV

Vocea României revine cu un nou sezon, al zecelea. Înscrierile au început deja, iar cei care vor să-și arate calitățile vocale și să intre în cursa pentru marele premiu au la dispoziție câteva luni pentru a demonstra că merită să fie printre concurenți. În primele nouă sezoane, emisiunea care are drept scop descoperirea de noi talente muzicale s-a aflat în topul preferințelor telespectatorilor români.

Dragoș Moldovan a câștigat 100.000 de euro

Sezonul al nouălea al emisiunii Vocea României a început pe 6 septembrie 2019 și s-a încheiat pe 20 decembrie. La capătul celor 16 ediții, telespectatorii au decis cu ajutorul voturilor că Dragoș Moldovan merită să fie desemnat Vocea României. Acesta a impresionat în finală cu cele trei melodii pe care le-a interpretat: ”Show must go on”, celebra piesă a formației Queen, ”Still loving you”, pe care a cântat-o alături de Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 de la Vocea României, și ”Cântec prost”, melodie cântată împreună cu Tudor Chirilă.

În vârstă de 22 de ani, Dragoș Moldovan a obținut un premiu de 100.000 de euro, dar și un contract cu o casă de discuri. Originar din Timișoara, tânărul Moldovan studiază chitara în cadrul Conservatorului și cântă într-o trupă rock. Dragoș Moldovan a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă, unul dintre cei patru jurați ai emisiunii. De altfel, acesta a fost al patrulea concurent pregătit de Tudor Chirilă care a reușit să se impună în marea finală. Precedenții au fost Tiberiu Albu, Cristina Bălan și Teodora Buciu. Aceștia au câștigat Vocea României în trei sezoane consecutive, 4, 5 și 6.

Sezonul 10 începe în toamnă

Chiar dacă momentan nu a fost anunțată oficial data la care va începe sezonul 10 al emisiunii Vocea României, cel mai probabil se va menține programul ediției precedente, astfel că telespectatorii vor avea de așteptat încă 7 luni pentru a urmări din nou emisiunea favorită.
Vocea României a avut prima ediție pe data de 27 septembrie 2011 și a urcat rapid în topul emisiunilor preferate ale românilor. Dovada o reprezintă audiențele la nivel național, care au arătat că de cele mai multe ori, show-ul de la Pro TV a fost cel mai vizionat program în serile în care a fost difuzat.
Vocea României are la bază emisiunea ”The Voice of Holland”, care a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol. Concurenții care doresc să se înscrie pentru această emisiune trebuie să aibă cel puțin 16 ani și dacă trec de o primă etapă de selecție, pot ajunge la proba audițiilor publice, atunci când juratii îi vor selecta pe cei mai talentați dintre aceștia, care vor face astfel parte din echipa unui membru din juriu. Sezonul trecut, Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu au fost cei 4 jurați ai emisiunii Vocea României.

 

Publicat: 05 Feb. 2020, 16:00 General
Pe aceeași temă