Caz halucinant prezentat de Știrile Metropola TV. Eleva de 15 ani în comă alcoolică închisă de profesor în sala de sport

Publicat: 29 Jun. 2021, 13:51 News
Caz halucinant prezentat de Știrile Metropola TV. Eleva de 15 ani în comă alcoolică închisă de profesor în sala de sport

Buletinul de Știri de la ora 12, de la Metropola TV, prezentat de Iulia Bălușă a adus, din nou, în atenția publicului marile probleme sau imensele scăpări ale societății la care, vrem, nu vrem, suntem martori.

De data aceasta a venit vremea unei eleve de 15 ani să șocheze opinia publică. Practic, una dintre elevele dintr-o școală gimnazială din Ilfov a băut în incinta instituției de învățământ până a intrat în comă alcoolică. Pentru ca povestea să fie completă, pentru a o ascunde de ochii curioșilor, probabil, unul dintre profesorii elevei de clasa a VIII-a a decis că cel mai bine ar fi să o încuie în sala de sport.

„Fenomene de genul ăsta se întâmplă nu doar la un liceu, într-o comună dintr-un județ, desi e județ apropiat de București. Se întâmplă la liceele de top în București. Puține fenomene de genul ăsta ajung publice. Dar eu am văzut astfel de cazuri de eleve bete criță și care se destrăbălau în cluburi. Nu mai spun de droguri. La noi, în Politehnică, am avut această problem a consumului de droguri care ajunsese la un nivel foarte mare și s-a creat un departament special pentru a regla și controla acest fenomen.

Fenomenul acesta este unul grav și atunci ce tip de educație să facem? Ce profesori? Nu avem consiglieri psihologi în școli, care nu reușesc să țină fenomenele astea sub control, pentru că nevoii de sociabilitate umană nu i s-au oferit decât astfel de lucruri”, a declarat, în direct pentru Știrile Metropola TV, sociologul Bruno Ștefan.

Elena de 15 ani în comă alcoolică închisă de profesor în sala de sport

Cazul mai scoate la iveală și faptul că elevii au distribuit între ei pe telefoane poze cu fata în ipostaze indecente făcute, se pare, în afara școlii. Directia de Asistență Socială verifică acum situația din familia copilei. Aceasta le-ar fi recunoscut că a băut și că nu-și mai amintește nimic din ce s-a întâmplat după.

În urma unei sesizări depusă de Consiliul de Administrație și mai mulți președinți de clasă, polițiștii au deschis un dosar penal pentru cel puțin 5 infracțiuni printre care și „lipsire de libertate în mod ilegal”. Dosarul de urmărire penală a fost înaintat Tribunalului Ilfov cu propunere de declinare către DIICOT.

Întreaga povestea poate fi urmărită în materialul video de mai jos.

Publicat: 29 Jun. 2021, 13:51 News
Pe aceeași temă