Georgia Dascălu, prezentatoarea matinalului de la Metropola TV, prima ieșire după pandemie. Unde a plecat vedeta tv?

Publicat: 18 iun. 2021, 16:24 Autor: ileana.ghinea Ciao.ro
Georgia Dascălu, prezentatoarea matinalului de la Metropola TV, prima ieșire după pandemie. Unde a plecat vedeta tv?

Georgia Dascălu, „cea mai serioasă moderatoare de la Metropola TV”, așa cum îi place ei să spună, și-a luat iubitul de mână și au decis să-și ia lumea în cap. Cum? Cu prima ieșire după pandemie.

Destinația aleasă este Barcelona, oraș pe care cei doi și-au dorit să-l viziteze de multă vreme. Încântarea și entuziasmul poate fi lesne descoperit doar dacă urmărești cu atenție postările pe care le face tănăra „matinală” pe contul său de Instagram.

Georgia Dascălu trăiește de un an de zile o poveste de amor cu un bărbat pe care-l cunoaște de 6 ani

Bărbatul care a furat pe Georgia și a dus-o doar pentru câteva zile în Barcelona se numește Andrei și îi este iubit de mai bine de 1 an și jumătate. Partea interesantă este aceea că cei doi s-au descoperit acum 6 ani, dar au început să se privească altfel abia acum puțin peste 1.

„Acum 6 ani am întâlnit un om care mi-a inspirat profesionalism, încredere de sine, energie bună și luminoasă și am simțit ca e genul de bărbat care atunci când intră într-o încăpere se face remarcat. Nici n-ai putea să nu-l remarci, mai ales că are mereu zâmbetul pe buze și un spirit al umorului care relaxează instant atmosfera.

Acum un an și jumătate am început să-l descopăr altfel. L-am descoperit prin iubirea și grija pe care mi-o poartă, prin încrederea pe care mi-a redat-o în perspectiva unei familii și a unui sprijin necondiționat. Zi de zi admir un om muncitor, cu obiective și ținte clare, cu dorința constantă de a deveni mai bun, mai informat, mai bine echipat în lumea antreprenorială. Zi de zi primesc iubire, înțelegere, un sfat bun, o îmbrățișare plină de căldură și mă inspiri. ”, frumos povestește prezentatoarea matinatului „Dimineți cu Georgia”, de la Metropola TV.

Publicat: 18 iun. 2021, 16:24 Autor: ileana.ghinea Ciao.ro
Pe aceeași temă