Catrinel Menghia trăiește clipe de coșmar în Italia: ”Am prieteni care s-au îmbolnăvit. Este teribil”

Publicat: 12 mart. 2020, 11:50 Autor: Maria Apostol Vedete

Celebrul model român care locuiește de mai mulți ani în Italia este extrem de afectată de situația din Peninsulă, din cauza coronavirusului, mai ales că, spune ea, are și prieteni care s-au infectat. 

În contextul crizei cu coronavirus, declanșată la nivel global, din ce în ce mai multe celebrități se folosesc de statutul de persoane publice pentru a îndemna lumea să nu intre în panică și să respecte regulile de prevenție a infectării cu virusul ucigaș.

Este și cazul frumoasei actrițe românce Catrinel Menghia care a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj cu sfaturi prețioase legate de subiectul momentului, relatează unica.ro.

„Pentru prietenii mei virtuali … #Coronavirus Fiecare persoană infectată ar putea răspândi infecția si este posibil ca o persoană să poată răspândi infecția înainte să știe că este bolnavă ?. Ce poate doborî milioane de români? Mare atenţie! Oprește-te puțin și privește în jur. Rămâi acasă‼️! Recomand. Inamicul de bătut aici este nivelul de contaminare. Cel mai trist e să vedem tineri fără responsabilitate socială. PS: Am prieteni care s-au îmbolnăvit, este teribil , nu subestimați măsurile de prevenție. “

Menghia a fost în România anul trecut pentru a promova filmul “La Gomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu. În momentul de față, actrița are un alt proiect care se face în Franța, însă filmările s-au amânat pentru din cauza coronavirusului.

Publicat: 12 mart. 2020, 11:50 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×