Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: ”Nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel”

Publicat: 15 Feb. 2021, 14:19 Vedete

La câteva săptămâni după ce Mioara Roman a ieșit din spital, Catinca Roman a făcut declarații despre mama sa. Aceasta a dezvăluit faptul că Petre Romna nu le-a ajutat în niciun fel, iar singurele care au avut grijă de ea au fost ea și sora ei, Oana Roman. 

Mioara Roman are câteva probleme de sănătate, care și-au spus cuvântul în ultima perioadă. Fosta soție a lui Petre Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale, mai exact o operație laparoscopică de înlăturare a colecistului.

În toată această perioadă, fetele sale au fost singurele care s-au interesat și au fost lângă ea. Recent, în cadrul unui interviu Catinca a făcut dezvăluiri incredibile despre fostul Premier al României, potrivit  impact.ro.

“Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și cu Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine după operația de colecist, nu a mai avut probleme. A ținut primele două săptămâni regim, exact imediat după operație, a mâncat brânzeturi degresate, pâine prăjită, iaurturi, dar totul era cântărit. Mănâncă mai multe mese acum, dar mici. În urma intervenției chirurgicale, medicii au decis ca, după o lună, să meargă la control pentru ca totul să fie bine. Chiar dacă a trecut de acele momente dificile, mama este atentă în continuare la alimentație și ia medicamentele pe care doctorii i le-au prescris”, a spus Catinca Roman pentru sursa menționată.

Ce a declarat Petre Roman despre fosta sa soție, Mioara

În urmă cu câteva săptămâni, fostul premier al României, a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” acolo unde a vorbit despre fosta sa soție, Mioara Roman. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere și a explicat că niciodată nu ar putea să vorbească urât despre ea.

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment încolo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman despre Mioara Roman, potrivit click.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Feb. 2021, 14:19 Vedete
Pe aceeași temă