Câți lei i-a cerut o menajeră Cristinei Șișcanu pentru o zi de muncă: ”Voi ați înnebunit?!”

Publicat: 29 ian. 2024, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Cristina Șicanu își caută menajeră de câteva zile, dar nu a găsit până acum nicio persoană cu care să se înțeleagă, mai ales în privința banilor. Vedeta a fost șocată de suma pe care i-a cerut-o o româncă pentru o singură zi de muncă.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Cristina Șișcanu își anunța fanii că menajera ei și-a dat demisia. Totul s-a întâmplat după ce femeia ar fi băgat în mașina de spălat un costum din cașmir, în valoare de 1.000 de lei, pe care l-a stricat. Atunci când Cristina Șișcau i-a cerut socoteală, menajera a spus clar și răspicat că nu înțelege de ce trebuie să pună ea haine la spălat, având în vedere că nu așa le-ar fi fost înțelegerea. După dispută, menajera i-a spus vedetei că nu mai vrea să muncească pentru ea.

Iar, acum, Cristina Șișcanu caută o înlocuitoare care să o ajute la treburile casnice deoarece ea e ocupată cu noi proiecte, în afara emisiunii pe care o prezintă la Metropola TV. Vedeta a specificat și condițiile pe care noua angajată trebuie să le îndeplinească. Nu de alta, dar își dorește ca menajera să se integreze rapid în familie.

„Bună fetelor! Vreau să vă spun că îmi caut o doamnă care să mă ajute cu toate treburile casei și evident să fie pricepută în așa ceva și să aibă experiență în zona aceasta. O să enumăr foarte repede câteva condiții, ce am eu nevoie în mare, în rest voi discuta cu persoana în privat toate celelalte detalii. În primul rând am nevoie de o doamnă care să vină zilnic de luni până vineri, de pe la ora 9.00 până la ora 17.00 și să țină casa cum se spune.

În viața mea profesională mai apar încă două proiecte pe lângă toate celelalte pe care le am și nu am cum singură să gestionez toate treburile casnice. Vreau o doamnă care să îi pese de tot ce face, să se integreze în familia noastră, să ne cunoască foarte bine casa și cum merg lucrurile la noi în familie. Atât pot să spun că copiii noștri sunt destul de ordonați și cuminți. Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică și că face lucrurile nu doar așa automat ci că le-ar face pentru ea iar atunci o să fie răsplătită înzecit”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Câți lei i-a cerut o menajeră Cristinei Șicanu pentru o zi de muncă

Nu a durat mult și propunerile au început să curgă. Doar că soția lui Mădălin Ionescu a avut un șoc atunci când o menajeră i-a spus suma pentru care ar lucra. Se pare că femeia ar fi venit cu un aspirator special, cu detergenți și alte lucruri necesare pentru curățenie și ar fi stat toată ziua să facă treabă.

Pentru acest lucru, menajera cerea 1.000 de lei pe zi. Când a aflat prețul, vedeta a fost șocată. Ba chiar, Cristina Șișcanu a făcut și un calcul. Dacă femeia ar veni săptămânal la ea, la finalul lunii aceasta ar încasa un salariu de 20.000 de lei.

„Mi-a scris o doamnă că ea cunoaște o doamnă foarte bună care vine cu tot cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Vine și face curat lună o zi întreagă și cere 1.000 de lei per prezență, pe zi. Oameni buni, ați înnebunit? Cum e posibil așa ceva?

1.000 de lei pe zi, ca și cum doamna respectivă e o firmă de curățenie. A zis că e foarte bună și lasă lună. Și am întrebat-o: asta înseamnă că 5 zile, adică aproximativ 5×4, 20 de zile înseamnă 20.000 de lei? Și toamna îmi răspunde: ”da”. 

20.000 de lei vă dați seama ce salariu? Nu știu ce salariu. Probabil e cu factură sau nu știu cum e. Eu câteodată stau și mă gândesc, oamenii nu au o viziune reală asupra unor lucruri. Asta voiam să vă împărtășesc și să vă întreb care sunt prețurile. Cum se plătește pe oră, pe zi, sau cum e mai convenabil ca să fie mulțumite ambele părți?”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 29 ian. 2024, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă