Ce pensie are Mirabela Dauer. După 58 de ani de muncă, artista primește o pensie umilitoare

Publicat: 16 mart. 2021, 09:06 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mirabela Dauer este una dintre vocile care au cucerit țara noastră. Cântăreața are în spate o carieră de zeci de ani, lucru cu care se mândrește în orice secundă, însă după atâta timp de activat în câmpul muncii, pensia artistei nu este deloc una mare. Așadar, ce pensie are Mirabela Dauer?

Mirabela Dauer a ajuns la vârsta de 73 de ani și se poate mândri cu zeci de ani de carieră: cântăreața are 58 de ani de muncă! Însă, artista nu se poate lăuda cu o pensie prea mare, căci nici măcar o mie de lei nu încasa lunar în urmă cu ceva timp. Mirabela Dauer avea o pensie de 760 de lei, așa cum declara în trecut, însă mărturisea la momentul respectiv că nu se plânge deloc.

Ce pensie are Mirabela Dauer

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, spunea Mirabela Dauer în urmă cu ceva timp despre câți bani încasează lunar din pensie.

După ceva timp, Mirabelei Dauer i-a crescut pensie, ajungând la o sumă lunară de aproximativ 1300 de lei, arată Cancan.

„Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul. Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc!”, a spus Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva noului coronavirus

Mirabela Dauer, marea doamnă a generației de aur a artiștilor, a anunțat că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. A și mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune cum se simte, după ce i-a fost administrată doza de vaccin.

„Am fost și m-am vaccinat, totul este extraordinar, nu am simțit nimic, absolut nimic. Eram acolo cu doamna doctoriță, se uită la mine și mă întreabă ce fac. Păi, ce să fac, aștept să mă vaccinați. V-am vaccinat, gata. Aoleu, nici nu am simțit, pe bune. Voiam să mă vaccineze și în brațul drept, să nu mai vin și a doua oară.

Nu am avut nicio problemă după, spre deosebire de alți bărbați, cu febră, cu dureri de braț, cu atâtea probleme. Bărbați, ce să mai. Eu nu am avut nimic la spital și nici după. Aștept doar să revin pe scenă, mi-e atât de dor de cântat, măcar la voi să mai vin și să cânt din când în când. Am speranțe că totul va fi mai bine din acest an”, a declarat artista la Antena 1.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 16 mart. 2021, 09:06 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă