Cum se simte Mirabela Dauer, după ce s-a vaccinat împotriva noului coronavirus: ”Nu am avut nicio problemă după, spre deosebire de alți bărbați”

Publicat: 01 feb. 2021, 09:26 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mirabela Dauer, marea doamnă a generației de aur a artiștilor, a anunțat că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. A și mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune cum se simte, după ce i-a fost administrată doza de vaccin.

Mirabela Dauer a anunțat faptul că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Din fericire, nu are parte de reacții adverse, după ce i-a fost administrată doza de vaccin și a povestit în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 faptul că se simte foarte bine, arată Cancan.

„Am fost și m-am vaccinat, totul este extraordinar, nu am simțit nimic, absolut nimic. Eram acolo cu doamna doctoriță, se uită la mine și mă întreabă ce fac. Păi, ce să fac, aștept să mă vaccinați. V-am vaccinat, gata. Aoleu, nici nu am simțit, pe bune. Voiam să mă vaccineze și în brațul drept, să nu mai vin și a doua oară.

Nu am avut nicio problemă după, spre deosebire de alți bărbați, cu febră, cu dureri de braț, cu atâtea probleme. Bărbați, ce să mai. Eu nu am avut nimic la spital și nici după. Aștept doar să revin pe scenă, mi-e atât de dor de cântat, măcar la voi să mai vin și să cânt din când în când. Am speranțe că totul va fi mai bine din acest an”, a declarat artista la Antena 1.

Ba mai mult decât atât, Mirabela Dauer s-a fotografiat în timp ce savura o băutură acasă, foarte zâmbitoare! Iată dovada:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Dauer (@mirabeladauer)

Mirabela Dauer fusese diagnosticată cu cancer

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, îndrăgita artistă a dezvăluit momentele cumplite prin care a trecut și cum a reușit să rămână un om pozitiv și cu încredere în Dumnezeu. Mirabela Dauer a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer în ianuarie 2017. Aceasta și-a făcut analizele după s-a simțit obosită câteva zile la rând, dar nu s-ar fi așteptat niciodată la o astfel de știre din partea medicilor.

„Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore”,  a declarat Mirabela Dauer.

Vedeta nu s-a lăsat doborâtă de veste, ci și-a pus întreaga încredere în echipa de medici care s-a ocupat de ea și căreia îi este acum extrem de recunoscătoare. A fost supusă unei intervenții care a durat mai bine de șase ore. Lucrurile s-au complicat puțin, dat fiind că boala avansase și la nivelul vezicii. I s-a extirpat un rinichi, i-au fost scoși 52 de ganglioni și apoi a urmat tratamentul la vezică.

În prezent, încă face tratament.

Sursă foto: captură video Youtube,

Publicat: 01 feb. 2021, 09:26 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă