Câți bani câștigă Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q, într-un an ca pilot! A activat 18 ani în industria muzicală

Publicat: 13 Apr. 2020, 14:41 Vedete

Câți bani câștigă Mihai Sturzu. Mihai Sturzu, alături de colegii săi din trupa Hi-Q, au avut o ascensiune incredibilă în muzică, dar după ani petrecuți la evenimente și pe scenă, în fața a mii de oameni, fiecare a ales un drum diferit. Timp de 18 ani, Mihai Sturzu le-a cântat și i-a încântat pe oameni, până când a luat decizia de a intra în politică și de a se face pilot.

”Toate hobby-urile şi pasiunile mele au devenit treptat joburi. Am făcut trupa Hi-Q din pasiune, în clasa a X-a, împreună cu prietenul meu Florin, şi timp de 18 ani a fost business-ul nostru. Apoi am intrat în politică sperând că voi ajuta la progresul ţării mele şi am ajuns deputat. Cred că am făcut câteva lucruri bune în Parlament. Am visat să fiu pilot şi sunt pilot”, a afirmat Mihai Sturzu pentru News.ro, citează Gândul.

Mihai Sturzu visa în copilărie să ajungă pilot

Mihai Sturzu a mărturisit că pilotajul este un vis pe care îl avea încă din copilărie. El este pilot la o companie mare și are peste 1000 de ore de zbor. Un pilot pe o linie comercială aeriană low-cost, pentru care lucrează și vedeta, câștigă în medie pe an de la 36.000 de euro în sus.

„Ştiu că sună ca un clişeu, dar este fix visul copilăriei mele. Eu sunt născut în 1979, am trăit 10 ani în comunism. În vremea aceea, nu aveai voie să ai paşaport, nu puteai să te plimbi în afara ţării. Astăzi este mult mai uşor să pleci în străinătate. Văzând acele urmele lăsate de avioanele cu reacţie, mă întrebam cum e să fiu şi eu în acel avion, pe care nici nu visam să îl pilotez. Şi oarecum, a rămas treaba asta, în adâncul conştiinţei mele. Şi, când aveam 32 de ani, mi-am dat seama că, deşi duceam o viaţă liniştită, eu totuşi nu îmi trăisem visul din copilărie. Aşa că m-am făcut pilot. Şi am tot zburat şi mi-a plăcut foarte mult”, a mai declarat acesta.

Publicat: 13 Apr. 2020, 14:41 Vedete
Pe aceeași temă