Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express: „M-au momit cu bani mulți. Îmi dădeau…”

Publicat: 23 apr. 2023, 12:05 Autor: Camelia Vedete

Bianca Drăgușanu a participat la Asia Express alături de sora ei, Oana. Blondina a dezvăluit câți bani a primit pentru a participa la show-ul de la Antena 1.

Bianca Drăgușanu nu a rezistat prea mult la Asia Express și a venit acasă după doar două săptămâni. Vedeta nu și-a dorit premiul cel mare, ci a vrut să bifeze această experiență. În prezent, ea nu mai dorește să participe niciodată la un astfel de show și a mărturisit câți bani a primit de la Antena 1 pentru a veni la emisiune.

„La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo”, a povestit Bianca Drăgușanu pentru CANCAN.RO.

Mai mult, Bianca nu mai vrea să audă de niciun reality show și spune că nu ar mai accepta niciun proiect de acest gen indiferent de suma care i se oferă.

„Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un million de euro. Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!”, a completat aceasta.

Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice

Bianca Drăgușanu, vedeta Kanal D 2, frecventează clinicile de înfrumusețare și adoră să facă asta. Ea este extrem de atentă la imaginea ei.

Bianca Drăgușanu, prezentatoarea Kanal D 2, considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz, nu se sfiește  vorbească deschis despre intervențiile estetice sau despre cum reușește și mențină o siluetă de invidiat.

Într -un interviu exclusiv pe care ni l-a acordat la evenimentul de lansare a noului post tv, Kanal D 2, din portofoliul Dogan Media, Bianca Drăgușanu ne-a făcut mai multe dezvăluiriPrezentatoarea emisiunii “Detectorului de minciuni”, a vorbit deschis despre ce proceduri estetice are în plan și facă, dar și ce superstiții sau obsesii are. Desigur, ne-a spus și cum stă cu dragostea! Citește tot interviul aici.

Publicat: 23 apr. 2023, 12:05 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă