Catherine Zeta-Jones filmează în România. Care a fost primul lucru pe care l-a văzut în București

Publicat: 19 oct. 2021, 12:15 Autor: Maria Apostol Vedete

Catherine Zeta-Jones filmează în România la noul proiect al lui Tim Burton, ”Familia Addams”. Mai mulți actori români, printre care și George Burcea, au fost cooptați pentru această producție. 

Catherine Zeta-Jones a transmis un mesaj video admiratorilor ei din România. Astfel, înainte de răsăritul soarelui, actrița a realizat un filmuleț în care a prins cadre din centrul Capitalei, pe care l-a postat pe Instagram. ” Morning has broken in Bucharest! And Morticia Addams is waking up! Working girl. Good morning all” ( n.r. Este dimineață în București! Iar Morticia Addams se trezește! Fată muncitoare. Bună dimineața, tuturor!)

Catherine Zeta-Jones filmează în România

Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis celebra actriţă.

Actrița va interpreta rolul Morticiei Addams în serialul „Familia Addams”, regizat de Tim Burton, unde va juca alături de câțiva actori români.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, este unul dintre artiștii care face parte din deja celebra producție americană. El va interpreta rolul majordomului familiei Addams, Lurch, iar Victor Dorobanţu va avea rolul Thing.

Are o relație de 20 de ani cu Michael Douglas

Chiar și după 20 de ani, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones se iubesc la fel de mult. Cei doi par să fie atipici, raportându-ne la câte relații se destramă peste noapte în lumea filmului american.

Într-un interviu pe care l-a acordat în trecut, actorul a dat toate detaliile în ceea ce privește secretul mariajului fericit pe care el și sotia lui îl au.

Chiar dacă între ei exista o diferenta de 25 de ani, acest detaliu nu i-a impiedicat niciodata sa aiba o relatie fericita.

”Pe lângă dragostea adevarată care continuă să crească, cred că faptul că facem parte din aceeași industrie ne-a ajutat să înțelegem ce se intamplă. 

Bucuria căsniciei mele cu Catherine și faptul că am avut copii într-un moment din viața mea în care cariera nu s-a dezvoltat mi-a permis să petrec mai mult timp și să mă bucur de familia mea”, le-a povestit Michael Douglas jurnaliștilor americani.

Publicat: 19 oct. 2021, 12:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă