Catelusa asta a fost salvata in ultima clipa de un strain dupa ce a fost batjocorita asa! Cum arata acum dupa ce si-a revenit miraculos

Publicat: 26 Jan. 2018, 16:16 Life

Catelusa a fost salvata in ultima clipa dupa ce a fost batjocorita asa! A fost gasita pe marginea drumului, murdara, slaba si fara blana.

Povestea de viata a unei cateluse a starnit un val de reactii in mediul virtual. Kelsey a fost salvata de la o moarte sigura si lenta pentru ca acum sa traiasca fericita in sanul unei familii care o ingrijeste si o iubeste asa cum merita.Catelusa a fost salvata in ultima clipa dupa ce a fost batjocorita asa!

Catelusa a fost abandonata si timp de cativa ani si-a dus existenta pe strazi, hranindu-se din tomberoane. Fara blana, murdara, bolnava, catelusa nu mai avea mult de trait, insa un strain a vazut-o, a indragit-o si i-a dat o sansa la viata. Animalutul, ars de soare, in dureri agonizante, era numai piele si os. Un strain a cules-o de pe strazi si a dus-o intr-un centru specializat unde angajatii i-au acordat toata atentia si toata ingrijirea medicala de care avea nevoie.

catel bolnav

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Jan. 2018, 16:16 Life
Pe aceeași temă