Cate kg are Cristina Siscanu! Vedeta a slabit 25 de kg deja

Publicat: 24 Nov. 2018, 15:01 News 3

A avut o silueta mai plinuta toata viata, asemeni Deliei, dar acum a reusit sa slabeasca destul de mult.

Dupa ce a nascut, Cristina Siscanu a slabit. Apoi a mai pus cateva kg pe ea. Dar a inceput sa mearga regulat la sala alaturi de sotul ei, Madalin Ionescu. Acum s-a aflat cate kg are Cristina Siscanu dupa ce a reusit sa dea jos 25 de kg.

In ultimul an si jumatate, viata Cristinei Siscanu s-a schimbat radical. A devenit mamica si asta ii ocupa aproape tot timpul. Dar vedeta si sotul ei au reusit sa isi gaseasca timp pentru a merge la sala. Cu ajutorul unei alimentatii sanatoase si a sportului alaturi de un antrenor personal, a slabit.

Cate kg are Cristina Siscanu? 62 kg!

Cate kg are Cristina Siscanu! Vedeta a slabit 25 de kg deja„Am 62 de kilograme la 1,70 metri înălţime”, a mărturisit ea.

Jurnalista a marturisit ce meniul alimentar are, fara a da detalii despre toate alimentele pe care le mananca.

Cate kg are Cristina Siscanu! Vedeta a slabit 25 de kg deja„Am trei tipuri de mic dejun, de masă de prânz şi trei tipuri de cine pe care le tot consum în diferite zile. La prânz pot să consum peşte la grătar cu o salată, sau carne de vită, pui, curcan la grătar cu legume.

Sau o ciorbiţă, o supă cremă. Acestea sunt variantele de prânz. Dimineaţa mănânc un ou fiert, un avocado, un pic de ton, am voie şi două felii de pâine”, a explicat jurnalista.

Cate kg are Cristina Siscanu! Vedeta a slabit 25 de kg deja

Publicat: 24 Nov. 2018, 15:01 News 3
Pe aceeași temă