Cătălina Ponor este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Publicat: 22 aug. 2022, 14:07 Autor: Maria Apostol General

Cătălina Ponor a făcut un anunț surpriză, la două luni după ce s-a căsătorit! Fosta mare gimnastă și-a anunțat fanii că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, mai ales că anul acesta a primit de ziua ei și cel mai de preț ”cadou”!

Una dintre cele mai mari gimnaste românce, Cătălina Ponor s-a căsătorit în luna iunie a acestui an cu regizorul Bogdan Jianu. Care este cu 18 ani mai în vârstă decât tripla campioană.

Retrasă din activitate în urmă cu 5 ani, aceasta s-a concentrat mai mult pe viața de familie. Iar acum trăiește o altă mare bucurie. Fosta sportivă a anunțat că este însărcinată! Acesta fiind cel mai frumos ”cadou” pe care l-a primit de ziua ei, pe 20 august.

Multumesc din suflet tuturor, pentru urari! M-am simtit rasfatata… Sunteti minunati! A fost o zi speciala…. De fapt am inceput anul cu evenimente frumoase in viata mea impreuna cu Bogdan Jianu, iar acum am primit cel mai frumos si pretios cadou. Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastra!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

Cătălina Ponor a fost părăsită în prag de nuntă

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică şi participantă la trei ediţii de Jocuri Olimpice, a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame.

La ceremonia de la Oklahoma, la care ea nu a participat, printre invitaţii de onoare s-a numărat şi Daniela Silivaş.

Cu prilejul celei de-a 25-a ceremonii anuale, Ponor a intrat în galeria celor care au contribuit la dezvoltarea gimnasticii. Alături de Tatiana Gutsu, Fabian Hambuechen şi Chelsie Memmel.

În urmă cu mai mulți ani, Cătălina Ponor a fost părăsită de iubitul său, sportivul portorican Tommy Ramos. S-a întâmplat chiar în prag de nuntă, după o relație de trei ani.

Ruptura a intervenit după ce gimnastul s-a cuplat cu o voleibalistă. Vilmarie Mojica era considerată a fi una dintre cele mai frumoase sportive din lume.

Publicat: 22 aug. 2022, 14:07 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă