Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu! Cum a arătat rochia ei de mireasă

Publicat: 19 iun. 2022, 09:53 Autor: Maria Apostol General

După cinci ani de când s-a retras din gimnastică, Cătălina Ponor a mai făcut un pas important în viața ei și s-a căsătorit cu regizorul Bogdan Jianu. 

Tripla campioană olimpică la gimnastică a avut, sâmbătă, cununia civilă cu partenerul ei, Bogdan Jianu. Cu care formează o relație din anul 2018.

Sportiva și regizorul sunt împreună de patru ani și sunt logodiți din vara anului 2020. Oficializarea relației fiind împiedicată până acum de restricțiile legate de Covid-19.

Bogdan Jianu, supranumit „Vlad Țepeș” pentru contribuția sa în filmele cu caracter istoric, a divorțat de cântăreața Julia Chelaru, fostă membră a trupei Exotic. Acesta a pus capăt unei relații lungi, de aproximativ 16 ani.

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică în anul 2017. Aceasta având în palmares trei medalii de aur, una de bronz la Jocurile Olimpie și una de arngint. Și încă trei medalii de argint și alte două de bronz la Mondiale. Tripla campioană olimpică la gimnastică a obținut opt medalii de aur. Dar și două de argint și trei de bronz la Europene.

Cătălina Ponor a fost părăsită în prag de nuntă

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică şi participantă la trei ediţii de Jocuri Olimpice, a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame.

La ceremonia de la Oklahoma, la care Cătălina Ponor nu a participat, printre invitaţii de onoare s-a numărat şi Daniela Silivaş (în International Gymnastics Hall of Fame din 2002).

Cu prilejul celei de-a 25-a ceremonii anuale a International Gymnastics Hall of Fame (IGHOF), Ponor a intrat în galeria celor care au contribuit la dezvoltarea gimnasticii. Alături de Tatiana Gutsu (Ucraina), Fabian Hambuechen (Germania) şi Chelsie Memmel (SUA).

În urmă cu mai mulți ani, Cătălina Ponor a fost părăsită de iubitul său, sportivul portorican Tommy Ramos, chiar în prag de nuntă, după o relație de trei ani.

Ruptura a intervenit după ce gimnastul s-a cuplat cu o voleibalistă din țara sa natală. Vilmarie Mojica era considerată a fi una dintre cele mai frumoase sportive din lume.

Publicat: 19 iun. 2022, 09:53 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă