Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle s-au distrat împreună la mare: ”M-am tâmpit la bătrânețe!”

Publicat: 13 iul. 2022, 10:25 Autor: Maria Apostol Vedete

Cătălin Zmărănescu și Emil Rengle s-au împăcat după scandalul de la ”Survivor”, iar acum sunt chiar cei mai buni prieteni. Cei doi au petrecut la festivalul Neversea, alături de alți foști concurenți.

Fostul luptător și-a programat o vacanță binemeritată la mare, alături de familie. Doar că planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele de pe litoral! Zmărăndescu s-a întâlnit aici cu mai mulți foști concurenți de la Survivor și li s-a alăturat pe plaja unde avea loc festivalul Neversea.

Printre ei s-a aflat și dansatorul Emil Rengle, despre care se știe că a avut o relație mai tensionată cu Zmărăndescu. Cei doi s-au împăcat între timp și au petrecut împreună ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cătălin Zmărăndescu: ”M-am tâmpit la bătrânețe”

Am redescoperit copilul din mine și vreau să mă distrez, vreau să mă joc. Am descoperit festivalul, este pentru prima dată când vin la acest festival și chiar vreau să mă distrez, vreau să văd cum este! Noi ieșeam la ceai dansant, la chestii din astea mai domestice, mai calme.

Am avut și eu vremea mea în care am rupt cluburile în două, dar vine o vreme în care te liniștești și trebuie să stai cuminte. M-am tâmpit la bătrânețe, după 40 de ani, să știți, dragii mei, cum treceți de 40-45, explodați, o luați razna!”, a declarat fostul luptător pentru CANCAN.RO. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Emil Rengle a declarat recent nu doar că s-a împăcat cu Zmărăndescu, după tensiunile din emisiunea Survivor, dar au devenit și prieteni foarte buni.

”Nu există zi să nu ne sunăm…”

Eu cred că Zmărăndescu s-a schimbat foarte mult după Survivor, este un copil uriaș, este un super-om. Îl iubesc! Pot să spun că-l iubesc, am devenit prieteni.

Deci nu există zi în care să nu ne sunăm unul pe celălalt și să ne povestim ce facem. Acum, în challenge-ul de după vlogul de pe Youtube, oamenii vor să-l vadă dansând în sala de dans. Și, deci, urmează să… (n.r. râde). Sunt convins că nici măcar nu simte ritmul, e aritmic… O să râdem.

Se întâmpla și înainte, dar e clar că acum sunt mai pe val și există tot felul de întrebări cu emisiunea, cu cearta dintre mine și Zmărăndescu, cu telenovela de acolo cu realitatea noastră din junglă.

Încerc să le răspund oamenilor, să stau de vorbă cu ei, să le explic că totul este bine. Este cu adevărat un reality-show. Este foarte dificil, lipsă de hrană maximă, în viața mea nu am crezut că mă voi înfometa așa. A fost cea mai grea experiență din viața mea”, a povestit Emil Rengle.

Publicat: 13 iul. 2022, 10:25 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă