Cătălin Zmărăndescu, suspect de cancer. Ce spune fostul concurent de la Survivor despre problemele de sănătate

Publicat: 02 apr. 2024, 15:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cătălin Zmărăndescu, suspect de cancer. Ce spune fostul concurent de la Survivor despre problemele de sănătate

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei mai apreciați sportivi de la noi din țară. Pe lângă cariera sa de luptător, s-a făcut remarcat şi prin apariţiile la diferite emisiuni TV. Cea mai recentă este cea de la Survivor All Stars. Acolo a demonstrat că este determinat, iar atunci când are un scop poate face orice pentru a-l atinge. Recent, sportivul a fost invitat la emisiunea CANCAN EXCLUSIV, acolo unde a făcut dezvăluiri neaşteptate despre starea lui de sănătate. 

Experiența în show-ul de supraviețuire de la ProTV l-a ajutat pe Cătălin Zmărăndescu să descopere, întâmplător, că are o problemă serioasă de sănătate. Mai exact, luptătorul este suspect de cancer.

Cătălin Zmărăndescu: Bă, am copii de crescut”

Fostul concurent de la Survivor a explicat în detaliu cum a aflat, dar şi ce a simţit în momentul în care medicul i-a spus diagnosticul. Tot atunci, Zmărăndescu a făcut mai multe transformări în viaţa lui, cea mai importantă fiind legată de relaţia cu Divinitatea.

„A venit a doua oportunitate cu Survivor, zic „de ce să mă duc la Survivor, de ce să accept?!”. Am o academie de sport la Târgoviște, mi-am băgat căldura în sală, mi-am făcut niște îmbunătățiri, zic „am niște bani buni de dat pentru treaba asta, merită, mă duc la Survivor, iau banii grămadă, plătesc, să nu mă doară capul”. Zic „măcar termin cu sala asta definitiv, stau liniștit, îmi văd de ale mele”, cam asta a fost în capul meu.  A venit ziua în care trebuie să faci vizita medicală. Auzeam „ăla probleme cu genunchii, ăla nu știu ce, ăla nu știu ce”. Îmi zice pe final, făcusem radiografiile la genunchi, la spate, îmi zice doctorul „stai cel mai bine dintre ei, fizic”. Și eu zic „dar ce e pata aia pe picior?”, am văzut o pată neagră pe femurul piciorului stâng. I-am rugat frumos, mi-au dat filmul și am început să mă duc. Nu era în regulă, o pată destul de urâtă pe interiorul femurului stâng.

M-am dus, am discutat cu medicul ortoped, a încercat omul să nu mă sperie, mi-a zis „poate să fie malign sau benign”. Dar zice „ar trebui să stai liniștit, pentru că nu a afectat marginile osoase, poate să nu fie”, oricum în capul meu deja o luasem razna, „bă, am copii de crescut”. Mai am doi din altă căsătorie, care sunt mari, băiatul face 25 de ani în iunie, fata face 23, îi am pe ceilalți mici – o am pe Matilda care are cinci ani și jumătate, Vladimir trei ani și jumătate. Te gândești „ăștia nici nu știu cu ce se mănâncă viața, sunt la început, trebuie să am grijă de ei, cum fac asta?!”. Eu nu cred că mi-am încheiat încă socotelile cu pământul ăsta, mai am de lucru. M-am dus, mi-am făcut analize peste tot, urmează să le fac din nou la șase luni, la un an de zile, la doi ani de zile”, a povestit Cătălin Zmărăndescu.

Ce spune luptătorul despre problemele de sănătate

Din fericire, în prezent verdictul medicilor a fost unul optimist, însă pata respectivă trebuie urmărită cu atenție pe parcursul anilor.

„Verdictul a fost că este benign, nu prezintă o structură pe care o prezintă de obicei cancerul, rămâne de văzut ce va fi pe viitor, dacă va fi nevoie să facă puncție, să vadă exact, să extragă. Momentan ar fi OK. Vedem la următoarele analize, n-am un istoric. Mi-a spus „te-ai fi putut alege cu pata aia de când te-ai născut”, a mai explicat sportivul.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 apr. 2024, 15:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă