Cătălin Măruță și-a cumpărat un nou bolid de lux. Suma ireală pe care a plătit-o pentru bijuteria pe 4 roți

Publicat: 06 nov. 2023, 10:45 Autor: Alina Nistor Vedete

Cătălin Măruță și-a cumpărat un nou bolid de lux! Prezentatorul TV a fost surprins cu bijuteria pe 4 roți pe străzile din Capitală și s-a aflat suma pe care a scos-o din buzunar pentru a o achiziționa.

Cătălin Măruță nu duce grija zilei de mâine și își permite să-și facă toată poftele! Soțul Andrei ar fi avut un salariu de 15.000 de euro la Pro TV, salariu care, însă, s-ar mai fi diminuat după ce emisiunea pe care acesta o moderează a fost mutată din prime time. La această sumă se mai adaugă şi evenimentele private la care este invitat să prezinte, unde tariful ar fi de 2.000 de euro.

Așa că nu-i de mirare că recent a fost văzut la volanul unui nou bolid de lux, pe străzile din Capitală. Moderatorul emisiunii ”La Măruță” conduce acum un Jaguar, mașină pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 100.000 de euro. Cătălin Măruță este mândru nevoie mare de noua achiziție și are multă grijă de bolidul său. (VEZI IMAGINI AICI)

Împătimit al autoturismelor, prezentatorul TV a mai avut de-a lungul timpului și alte mașini de lux, printre ele numărându-se și un Volvo XC90, al cărui preț de achiziție poate ajunge la 63.000 de euro.

Cât cere Andra Măruță pentru un eveniment

Și soția lui Cătălin Măruță câștigă extrem de bine! Lunar îi intră în conturi sume la care alții nici n-ar îndrăzni să viseze. Dacă vrei s-o chemi pe Andra Măruță la nuntă, botez sau altă petrecere, atunci trebuie să scoți din buzunar suma de 12.000 de euro.

Soția lui Cătălin Măruță are venituri și din alte părți.De exemplu, pentru jobul de jurat la ”Românii au talent” este plătită cu sume cuprinse între 8.000 – 10.000 euro.

Cum a început relația dintre Cătălin Măruță și Andra

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Ei sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună doi copii, pe David și Eva. Cei doi s-au cunoscut în anul 2005, în cadrul emisiunii pe care prezentatorul o modera atunci la TVR, Tonomatul DP2.

Pe atunci, Andra avea doar 19 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar cu timpul avea să se înfiripe ceva între ei. Artista a dezvăluit că la început nu l-a plăcut pe Cătălin, mai ales că acesta avea părul lung. Ulterior, după ce el s-a tuns, cântăreața a început să-l vadă cu alți ochi: „Ne-am văzut pentru prima dată la el în emisiune. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales că avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să îl privesc cu alți ochi”, declara Andra în urmă cu ceva timp.

SURSA FOTO: Instagram

 

Publicat: 06 nov. 2023, 10:45 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă