Cătălin Măruță, dat de gol chiar de către socrul său! Cum se comportă cu Andra atunci când nu-i vede nimeni

Publicat: 24 aug. 2022, 13:31 Autor: Maria Apostol Vedete

Alexandru Mihai, tatăl Andrei, a dezvăluit detalii neștiute despre copilăria solistei, cu ocazia zilei ei de naștere, iar printre altele a devoalat și aspecte din căsnicia ei cu prezentatorul Cătălin Măruță. 

Andra a împlinit pe 23 august vârsta de 36 de ani și se poate declara o femeie împlinită: are o carieră de succes și o familie minunată. Tatăl ei vine să confirme asta, oferind și câteva detalii despre care multă lume este curioasă. Cum ar fi, de exemplu, căsnicia ei, despre care s-au făcut multe pronosticuri și ”previziuni”.

Alexandru Mihai este de părere că fiica lui și-a găsit jumătatea și se bucură de o căsnicie perfectă!

Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a declarat tatăl Andrei pentru ego.ro.

Andra, despre Cătălin Măruță: ”Am avut mai multe momente frumoase decât dificile”

Mult timp Andra și Cătălin Măruță au rămas indiferenți în fața zvonurilor despre căsnicia lor. Artista a surprins, însă, recent, când a oferit detalii din intimitatea lor.

Se pare că și după 14 ani de căsnicie nimic nu le zdruncină fericirea. Și chiar se surprind chiar cu gesturi și cadouri simbolice… dar scumpe!

Mi-a dăruit un inel cu diamante, spunându-mi că, dacă ar alege din nou, tot eu sunt aleasa lui. M-am topit toată”, a mărturisit Andra într-un interviu acordat revistei Viva!.

Și Cătălin Măruță a avut cuvinte de laudă la adresa soției: ”Andra mă surprinde cu toate gesturile ei. Este atât de frumoasă, de blândă și de iubitoare.. Mă face să mă simt acasă cu adevărat, imediat ce intru pe ușă sau pur și simplu când o văd”,  a spus prezentatorul.

Stereotip sau nu, Andra și Măruță recunosc faptul că au descoperit secretul unei relații fericite.

Am avut mai multe momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună. Ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important să ne declarăm dragostea des. Mai important este să ne arătăm sentimentele prin gesturi multe”, a recunoscut Andra pentru aceeași sursă.

Publicat: 24 aug. 2022, 13:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă