TOP CIAO.RO | Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor

Publicat: 23 feb. 2024, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Vedetele din România care și-au construit o carieră solidă de-a lungul timpului, au investit bani în afaceri, dar şi-au cumpărat şi locuinţe de sute de mii de euro la care au visat încă din copilărie. Celebrităţile stau în zone bune din Capitală, cele mai multe optând pentru zona de Nord, acolo unde preţurile nu sunt pentru toate buzunarele.

Există în țara noastră vedete care, după ce au muncit ani de zile au decis să îşi cumpere locuinţe pe care le-au amenajat după bunul plac. Nu au ţinut cont de bani pentru că au vrut să aibă parte de tot confortul.

Vlăduţa Lupău nu s-a uitat la bani atunci când şi-a construit casa

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, locuiește într-o vilă spectaculoasă din Cluj. Casa a fost construită de la zero, iar rezultatul i-a impresionat pe cei care o urmăresc.

Vedeta și-a dorit o casă spațioasă, unde să aibă și o curte impresionantă. Deşi s+a implicat foarte mult în amenajarea casei, artista a angajat şi o echipă de profesionişti care să o ajute să îşi vadă visul împlinit.

„Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii pentru că sunt foarte încântată și eu. Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ușile astea efectiv le ador pentru că sunt din furnir. Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, spunea Vlăduța Lupău înainte ca vila ei să fie gata.

Sânziana Negru şi-a construit o casă în pădure

Sânziana Negru și-a construit de la zero o casă în pădure. În urmă cu mai bine de doi ani de zile, ea a cumpărat un teren, iar cu ajutorul unui arhitect şi-a pus în practică toate ideile.

„Un prieten mi-a zis că e terenul acesta, am cumpărat terenul cu cineva, am zis că îl parcelăm, tu acolo, eu acolo și eu fac ce vreau. Și am luat-o fix bucată cu bucată, pas cu pas. Am luat terenul, bun. Ce înseamnă să construiești o casă? E un proiect un pic ambițios pentru o femeie singură! Am luat-o pas cu pas din nou, au făcut rost de un arhitect, a proiectat lucrurile, a venit firma și așa s-a întâmplat. Am ridicat-o în doi ani de zile, anul trecut s-a întâmplat cel mai mult”, a zis ea.

Întrebată care a fost cea mai mare bătaie de cap în ceea ce priveşte construcția casei, câştigătoarea de la America Express a zis: „Cea mai mare bătaie de cap cred că a fost cu muncitorii. Vezi tu, să vină o femeie micuță ca mine, pe un șantier de bărbați, care sunt obișnuiți cu alți bărbați care vin și le dau ordine, e așa…un pic interesant. Eu venea și ziceam că vreau geamuri mari, ei ziceau că nu se poate. Apoi le spuneam că dacă scoatem asta și asta și adăugăm…cred că le-am dat multă bătaie de cap băieților de pe șantier și asta mi-a mâncat mie cea mai multă energie pentru că e un limbaj aparte al muncitorilor pe care eu a trebuit să îl învăț și să îl înțeleg”.

Andreea Marin, oază de linişte în vila din Pipera

Andreea Marin locuiește într-o superbă vilă din Pipera pe care și-a achiziționat-o după divorțul de Ștefan Bănică jr. Fosta prezentatoare TV și-a amenajat casa după bunul plac și are o grădină, unde plantează fructe și legume.

Puțini sunt cei care știu că Andreea Marin este pasionată de design interior, iar toate ideile de amenajare i-au aparţinut în totalitate.

„A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul”, a scris Andreea Marin pe Instagram, după ce își renovase casa.

Andra şi Cătălin Măruţă au plătit un milion de euro pentru casa visurilor

În anul 2018, Cătălin Măruță și Andra s-a mutat într-o vilă spectaculoasă, unde locuiesc împreună cu cei doi copii, David și Eva. Potrivit informaţiilor apărute în spaţiul public, cei doi ar fi plătit la vremea respectivă un milion de euro pentru casa lor din Băneasa. Prezentatorul și cântăreața au mult spațiu în vila în care locuiesc, ba mai mult, vedeta de la ProTV şi-a amenajat în casă studioul pentru podcastul său, „Acasă la Măruță”.

Andreea Bălan a plătit 850.000 de mii de euro pentru casa în care a locuit cu Keo

În urmă cu ceva timp, frumoasa blondină a publicat pe reţelele de socializare un scurt filmuleţ în care le prezintă celor care o urmăresc vila impunătoare în care locuieşte cu mama ei, dar și cele două fetițe, Ella și Clara, din căsnicia cu George Burcea. Vedeta de la Antena 1 nu a renunţat la casă după despărţirea de Keo.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că cei doi au achiziţionat casa pe vremea când formau un cuplu.

„E zona foarte bună, casa este foarte mare. În Pipera. Cred că în jur de 850.000 de euro. Are 340 de metri pătrați cu un teren de 500 de metri pătrați. Are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare. A fost construită ca și duplex inițial, însă acum este o casă mare.

Aici este spălătoria. Spălăm cu două mașini de spălat, uscător, călcător. Avem doi copii și sunt multe de spălat. Aici este living-ul cu 120 de metri pătrați. Mama gătește cel mai bine și are grijă de noi trei”, a dezvăluit artista.

Sursă foto: social media

Publicat: 23 feb. 2024, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă