Cătălin Măruță a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor. Prezentatorul de la ProTV, mesaj de pe patul de spital: „Atenție mare”

Publicat: 15 mai 2024, 11:00 Autor: Iordache Denisa Vedete

Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spitalul Matei Balș din București. Prezentatorul a fost nevoit să facă trei vaccinuri după un incident care s-a petrecut noaptea trecută. Iată despre ce este vorba. 

O simplă distracţie l-a adus pe Cătălin Măruţă pe patul de spital. Soţul Andrei a avut nevoie de îngrijirile medicilor după ce s-a jucat cu pisica lui, Miți. Inițial, acesta a crezut că nu este nimic grav, dar după a observat că rănile sângerează.

După un scurt control, jurnalistul a fost nevoit să facă trei vaccinuri, două de antirabic și unul de antitetanos.

Ce spune Cătălin Măruţă despre incident

Pe reţelele de socializare, îndrăgitul prezentator le-a povestit celor care îl urmpăresc prin ce a trecut. Mai mult, Cătălin Măruţă i-a sfătuit pe fanii lui să nu ignore anumite semne şi să apeleze imediat la ajutorul specialiştilor.

„Când te joci prea mult cu pisica ajungi la Centrul Antirabic. Când te joci cu pisica și o bagi prea mult în seamă și te zgârie faci și vaccin antirabic. Asta lipsea. Deci atenție mare, chiar dacă e pisica voastră și v-a mușcat, tot trebuie să veniți la medic și să faceți această injecție.

Misi, te-am luat de pe străzi, te-am dus la mine acasă și tu așa te-ai jucat cu mine? S-a cam jucat cu mine și eu cu ea. Și-a băgat și colții. Și-a făcut treaba serios. Deci chiar dacă e pisica mea, chiar dacă e vaccinată, tot trebuie să fac protocolul ăsta de vaccinare și să iau și antibiotic. Uite ce înseamnă o joacă cu pisica. Atenție când vă jucați cu propriile animale, că s-ar putea ca distracția să vă coste timp.”, a fost mesajul pe care l-a transmis Cătălin Măruță pe pagina sa de Instagram

Prezentatorul de la ProTV a vorbit despre retragerea din televiziune

Cătălin Măruţă realizează, în fiecare săptămână, şi un podcast, pentru canalul propriu de YouTube, intitulat „Acasă la Măruţă”, acolo unde au perindat personalități din diverse domenii. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, iar recent a făcut dezvăluiri despre cariera sa. Se împlinesc curând 16 ani de când Cătălin Măruţă realizează emisiuni pentru Pro TV, iar acum a vorbit și despre retragerea de pe micile ecrane.

”Am învăţat să spun „Niciodată să nu spui niciodată”, cum este şi cântecul Andrei. Cred că de 20 de ani aud că social media va înlocui televiziunea, iar de vreo 10 ani că generaţiile noi gândesc altfel. Da, tehnologiile din jurul nostru se schimbă şi noi ne schimbăm, dar oamenii mereu vor dori să audă poveşti despre alţi oameni şi vor dori să se conecteze cu alţii prin emoţii simple, sincere.

Că poveştile vor fi spuse la ora 18.00 sau la ora 15.00, că vor fi pe TV sau pe TV şi online, acestea sunt detalii. Nu cred că o să fiu prezentator până la ultima suflare, dar deocamdată îmi place ceea ce fac, nu am obosit, sunt foarte bucuros să fac parte din vieţile oamenilor care ne urmăresc şi am de gând să fac asta şi în continuare”, a declarat Cătălin Măruță pentru Pagina de Media.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 mai 2024, 11:00 Autor: Iordache Denisa Vedete
Pe aceeași temă
×