Cătălin Botezatu s-a distrat cot la cot cu bogații! Cine sunt blondele misterioase alături de care și-a petrecut Revelionul

Publicat: 05 ian. 2023, 12:32 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cătălin Botezatu s-a distrat cot la cot cu bogații! Cătălin Botezatu a intrat în noul an la înălțime, la propriu. A petrecut Revelionul în Dubai, acolo unde 5 milioane de oameni din întreaga lume au ales să vadă artificiile de la Burj Al Arab.

Celebrul designer a fost o apariție de top la SLS Dubai, locație în care a ales să meargă la trecerea dintre ani. La cea mai înaltă piscină din lume, la etajul 75 al unui zgârie nori de unde se putea admira tot orașul. Și se puteau vedea cele mai tari focuri de artificii. Mai mult decât atât, Botezatu nu a intrat singur în 2023. Pentru că acolo unde apare, femeile îl studiază din cap până în picioare și vin imediat pe lângă el.

Cătălin Botezatu s-a distrat cot la cot cu bogații!

Cătălin Botezatu a fost toată noaptea în prezența a două femei superbe, blonde, care pur și simplu l-au sorbit din priviri. Designerul a fost extrem de apropiat de ele și părea că se simte bine în compania celor două doamne. Mai ales că la un moment dat a și fost surprins sărutându-se cu blonda misterioasă care l-a acaparat. Se pare că această este de origine poloneză și locuiește în prezent în Statele Unite ale Americii.

“Am făcut Revelionul la cea mai înaltă piscină din lume, la etajul 75 dintr-un zgârie nor, al hotelului SLS Dubai. Care are infinity pool și cel mai frumos view peste oraș. De unde s-au putut vedea toate focurile de artificii, de fapt, cele mai frumoase. M-am distrat până la 4 dimineață, a cântat Gipsy Kings. Am fost fericiți că am putut să vedem totul fără să ne înghesuim, mă refer aici la superbul foc de artificii.

Brățările VIP pe care le-am avut ne-au permis să ne putem plimba  în toate spațiile frumos amenajate de acolo. Am fost la renumitul club Privilege, a fost un Revelion superb. Am fost apoi la Billionaire, celebrul club al lui Flavio Briatore, renumit pentru party-uri și programul de cabaret. Au curs valuri de șampanie, am ieșit în fiecare seară cât am stat în Dubai. Am mulți prieteni aici”, ne-a povestit Cătălin Botezatu pentru Ciao.ro.

Publicat: 05 ian. 2023, 12:32 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă