Cătălin Botezatu, despre partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: ”Când face dragoste e sălbatică, fatală, se dăruiește total”

Publicat: 15 sept. 2023, 12:59 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Botezatu a dezvăluit picanterii legate de partidele de amor din trecut cu Bianca Drăgușanu. Designerul nu a ascuns cât de iubitoare și focoasă era blonda în așternuturi.

Nu o dată, ci de mai multe ori, atât Cătălin Botezatu, cât și Bianca Drăgușanu, au declarat că s-au folosit unul de altul pentru a ajunge unde și-au propus. Cu toate astea, deși relația lor nu a durat prea mult timp. Cei doi au rămas în relații bune, iar celebrul designer are numai cuvinte de laudă la adresa ei în orice moment. Totuși, nimeni nu se aștepta ca el să divulge detalii din trecutul lor amoros. Și să spună cum este frumoasa vedetă la pat, din experiențele lor în calitate de iubiți.

Cătălin Botezatu, despre partidele de amor cu Bianca Drăgușanu

„Când face dragoste, Bianca e sălbatica, fatală. Se dăruiește total, știe să fie și doamnă și….’, a declarat Cătălin Botezatu despre fosta sa iubire.

Cătălin Botezatu a spus în trecut despre Bianca Drăgușanu că este ‘creația’ lui, iar ea nu a infirmat spusele lui, ci din contră, a dezvăluit că s-au folosit unul de altul, iar el a ajutat-o foarte mult. Acum, pe lângă scenele de amor dintre ei pe care le-a povestit, a declarat că ar lua-o de nevastă, aducând o serie de complimente la adresa ei.

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă’, a încheiat faimosul designer, despre Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu, bilanțul celor mai mari regrete din viața lui

„Mă simt iubit de multă lume”

Ești un om împlinit, fericit, la 55 de ani sau se putea și mai bine? Ce zici? Ce îți lipsește în momentul de față?

Sunt un om împlinit la vârsta mea! Fericit dintr-un anumit punct de vedere și bineînțeles că întotdeauna se poate și mai bine. În momentul de față nu îmi lipsește nimic. Îmi doresc să fiu sănătos, să îmi mențin sănătatea asta pe care o am și doi, da, îmi doresc pe cineva care să mă facă cu adevărat fericit și iubit.

Cât de iubit te simți?

Mă simt iubit de multă lume. Mă simt iubit de fanii mei, mă simt iubit de oamenii din țară și de peste hotare. Mă simt iubit de prieteni și uneori mă simt iubit și de  persoane care îmi sunt dragi și pe care le iubesc, dar asta se întâmplă doar uneori

Faptul că nu te ai mai afișat în prezența vreunei femei superbe din showbizz ne lasă să înțelegem că nu mai ești implicat în nicio relație sentimentală! Așa este? Cum stai acum pe plan sentimental?

Nu, faptul că nu m-am afișat cu o persoană publică, cu o femeie, asta nu înseamnă că nu sunt implicat într-o relație. Un săgetător este implicat tot timpul într-o relație, iubește cu pasiune, dă totul și  vrea totul, din fericire sau din nefericire, depinde cum vrei să o iei, dar nu întotdeauna găsește  persoana pe care o caută și atunci într-adevăr intervin dezamăgiri pentru că în momentul în care mă îndrăgostesc mă deschid ca o carte, spun totul de la început, spun „Te iubesc”, dacă consider că o iubesc  pe acea persoană dar nu întotdeauna lucrurile stau cum vreau eu. Acum, pe plan sentimental, sunt „free like a bird” (n.r.: liber ca pasărea cerului) și nimic altceva!

Cătălin Botezatu: ”Nu mai am răbdare și nici nu mai vreau să „cresc” pe cineva”

Ce îți dorești pentru tine din punct de vedere sentimental? Ce fel de femeie te-ar face acum să te mai îndrăgostești iremediabil sau ca în tinerețe?

Ce îmi doresc pentru mine? Pentru mine îmi doresc acum, pe plan sentimental, o femeie care să fie…să semene puțin, din punctul de vedere al caracterului, cu mine, o  femeie căreia să-i placă aventura, căreia să-i placă să călătorească foarte mult,  o femeie căreia îi place să se bucure de orice lucru, o femeie care trebuie într-adevăr să fie și ușor cosmopolită, ușor  fițoasă, în sensul bun al cuvântului, pentru că nu aș putea să mă regăsesc lângă o femeie simplă! Citește tot interviul aici.

Foto: Arhiva Ciao.ro

Publicat: 15 sept. 2023, 12:59 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă