Cătălin Botezatu a recunoscut că are mai mulți copii. Cine sunt și de ce nu îi expune: „Eu nu mă simt tată, din păcate”

Publicat: 24 feb. 2024, 09:40 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cătălin Botezatu a recunoscut că iubește din nou, însă a fost rezervat în a face declarații despre cea care i-a cucerit inima. Chiar și așa, creatorul de modă a ținut să sublinieze că nu-și va oficializa relația. Dat fiind că este constrâns de lipsa timpului și programul aglomerat.

Invitat în podcastul moderat de Ilinca Vandici, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!’ a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare, susținând că are mai mulți copii. Însă vrea să-i ferească de lumina reflectoarelor. În urmă cu câțiva ani buni, Andrei Iordache a devenit celebru, după ce Cătălin Botezatu a dat de înțeles că este fiul său.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri neașteptate din viața personală

În podcastul Ilincăi Vandici, Cătălin Botezatu a recunoscut că are mai mulți copii, însă nu vrea să le divulge identitatea, petru a-i feri de expunerea mediatică. Din păcate, designerul nu a simțit pe deplin rolul de tată, nu din cauza modelului văzut la părinții lui. Ci pentru că nu a fost căsătorit și nu a trăit viața de familie.

Ilinca, tu știi câți am, dar am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor, ei nu își doresc asta. Unul dintre ei a vrut, dar e o junglă și a văzut, l-am lăsat să se dea cu capul singur. Am mai mulți copii decât crede lumea, dar nu spun câți. Eu nu mă simt tată din păcate, lumea iar o să mă critice… Cel mai nasol e când spune cineva „ești bunic’. Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa… nu mă simt. Nu că ai mei au fost reci, tocmai, tata și mama sunt oameni nemaipomeniți dar noi ne-am comportat ușor rece’, a spus creatorul de modă.

De ce e nefericit Cătălin Botezatu

În ciuda succesului și a notorietății de care se bucură, Cătălin Botezatu recunoaște că viața lui este încercată de multe probleme. Dincolo de problemele de sănătate, creatorul de modă susține că s-a dedicat mereu carierei, sacrificându-și familia și viața.

„Nimeni, asta e partea cea mai tristă. Sunt pe un piedestal pe care lumea vrea să mă vadă pururi fericit, fără probleme, fără boli. Iar eu de fapt, sunt cel mai bolnav, cel mai nefericit. Eu mi-am sacrificat viața, sănătatea, familia pentru carieră. Mi-am trăit viața, am avut cele mai frumoase femei… dar cel mai important este ce las în urmă. Eu am un ego foarte puternic, întotdeauna vreau să se vorbească despre mine ca fiind cel mai bun, nu neapărat în România, chiar și în afară’, a mai spus el, în cadrul aceluiași interviu.

Sursa foto; social media

Publicat: 24 feb. 2024, 09:40 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă