Cătălin Botezatu a încercat să își ia viața! Cine este și cum arată femeia pentru care a recurs la un gest necugetat

Publicat: 09 feb. 2024, 17:47 Autor: Soare Raisa Vedete

Cătălin Botezatu a încercat să își ia viața! Designerul a recunoscut că a avut o viață amoroasă tumultoasă, iar dezamăgirile l-au făcut să recurgă la gesturi disperate. 

Cătălin Botezatu (56 de ani) a avut multe relații cu femei frumoase, însă doar una i-a pus ”capac”. S-a întâmplat când el avea doar 20 de ani și ar fi făcut orice pentru ea, inclusiv să-și ia pe viața.

Femeia, pe nume Dana Opsitaru, era căsătorită la acea vreme și avea inclusiv un copil. Cu toate astea, Botezatu a făcut tot posibilul s-o cucerească.

Cătălin Botezatu a încercat să își ia viața

El a povestit cu lux de amănunte despre cele trei tentative de sinucidere din viața lui, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

De trei ori și nu din orgolii. Pentru că atunci când iubești cu adevărat, nu trebuie să ai orgolii și mândrii. Atunci când iubești cu adevărat, nu ajungi la acest gest de lașitate. Pentru că este un gest de lașitate dacă stai să te gândești după aceea. Din dorința aia nebună de a avea persoana pe care ți-o dorești lângă tine. Doar când iubești ca un nebun și când spui «da, viața mea nu mai are sens fără acea femeie», te gândești la sinucidere. Prima oară când am vrut să fac acest lucru, nu a fost din dragoste. A fost atunci când eram încarcerat în România și am crezut că nu mai am șansa să mă motivez. Și nici să arăt oamenilor adevărul. Strângeam pastile după pastile și am vrut în noaptea de Crăciun să mă sinucid. Dar Dumnezeu m-a ajutat din nou”, a mărturisit designerul

Cine este și cum arată femeia pentru care a recurs la un gest necugetat

A doua încercare de a-și încheia socotelile cu viața a fost din cauza Danei Opsitaru. Pentru a o determina să-și petreacă noaptea de Crăciun alături de el, creatorul de modă a încercat să-și ia viața și și-a tăiat venele.

Apoi de două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noapte de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor. A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, însemană că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost”, a continuat Cătălin Botezatu.

Sursa foto: arhiva ciao.ro

Publicat: 09 feb. 2024, 17:47 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă