Dezvăluiri din viața lui Cătălin Botezatu. Părinții lui nu știau că designerul a avut cancer: ”Mama ar fi murit”

Publicat: 28 apr. 2021, 11:57 Autor: Andreea Voicu Vedete

Dezvăluiri din viața lui Cătălin Botezatu. Cătălin Botezatu a făcut o serie de declarații referitoare la starea sa de sănătate, dar și la familie. Cum au reacționat părinții celebrului designer când au aflat că vedeta suferă de o boală cumplită, și anume cancerul?

Cătălin Botezatu a povestit în cadrul unui interviu prin ce a trecut, din momentul în care a aflat că suferă de o boală cumplită, și anume cancerul. A mărturisit cum au aflat părinții lui că designerul se confruntă cu boala cumplită și că tatăl lui a fost operat din această cauză chiar în ziua în care și designerul și-a făcut intervenția.

Inițial, mama sa ar fi știut că designerul ar avea niște probleme de sănătate mai serioase, însă cea care i-a dat naștere nu știa nicio secundă că desginerul se va opera de cancer. Potrivit declarațiilor lui Cătălin Botezatu, dacă i-ar fi spus ce fel de probleme are, mamei sale risca să i se facă rău și să fie extrem de îngrijorată.

„Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă”, a spus Cătălin Botezatu.

Tatăl lui Cătălin Botezatu s-a operat în aceeași zi ca și desginerul, fără să știe unul de celălalt

„Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt. Da, știu…”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a mărturisit cum a aflat că suferă de această cumplită boală: ”Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric”, scrie Spynews.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 28 apr. 2021, 11:57 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă