Cătălin Bordea vrea să se recăsătorească! Ce așteptări are de la viitoarea parteneră: ”Să nu îi placă niciun prieten de-ai mei și…”

Publicat: 13 dec. 2023, 11:00 Autor: Alina Nistor Vedete

La trei luni de la divorțul de Livia, Cătălin Bordea este pregătit pentru un nou început! Juratul de la iUmor a dezvăluit ce așteptări are de la viitoarea parteneră.

Pe 5 septembrie, CANCAN.RO a surprins-o pe Livia Eftimie, fostă Bordea, în timp ce se săruta pasional în mașină cu Spike, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea. A fost, la momentul respectiv, amântlâcul anului în showbiz-ul autohton.

Spike a trăit pentru mult timp o poveste de dragoste cu Simona Maican, care era prietenă și cu Livia. Erau atât de apropiate încât Simona i-a fost domnișoară de onoare Liviei, iar Spike cavaler de onoare pentru Cătălin Bordea, la nunta acestora de acum patru ani.

Acum, însă, după trei luni de la divorț, Cătălin Bordea pare să fi trecut peste episodul dureros. Juratul de la ”iUmor” este pregătit să iubească din nou și chiar să se recăsătorească. Când a fost întrebat despre calitățile pe care vrea să le aibă viitoarea lui iubită, Cătălin Bordea nu s-a putut abține și a lansat atacuri dure la adresa fostei sale soții, dar și a lui Spike.

„Să îi bată inima, să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de-ai mei. Să nu îi placă de nimeni. Calități… să fie independentă, să ne uităm unul la altul și să zicem ce tari suntem, să aibă planuri în viață. Când mă voi recăsători voi avea cavaler de onoare, doar fete. Vreau să schimb realitatea asta așa”, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Cătălin Bordea: ”Nu soția mea a făcut asta”

A făcut tot posibilul să-și salveze căsnicia, dar apoi a respectat decizia Liviei. Așa că au mers la notar și au semnat actele. Odată ce a devenit un bărbat liber, comediantul a rupt total legătura cu fosta sa consoartă. Și nu doar cu ea, ci și cu bunul său prieten, Spike.

Cătălin Bordea mărturisește că fosta lui soție s-a schimbat radical în ultimul an și că nu o mai recunoștea.

”Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred. Soția mea pe care o cunosc eu, pe care am iubit-o și pe care am luat-o de soție, și cu care voiam să îmi petrec toată viața, nu ar fi făcut niciodată așa ceva.

Fata în care s-a transformat la un moment dat, e treaba ei. (…) În ultimul an a fost o transformare bruscă, a fost o transformare ciudată, nu știu cum să o explic. Nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare, dar asta ține de alte lucruri, ține de psihologie, când te gândești la criza vârstei mijlocii, criză de identitate”, a mai spus Cătălin Bordea.

SURSA FOTO: Social Media & Arhivă Ciao

Publicat: 13 dec. 2023, 11:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă