Cătălin Bordea, în doliu! Mama juratului de la iUmor s-a stins din viaţă

Publicat: 31 ian. 2024, 14:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Bordea trece prin momente cumplite. Mama comediantului s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani. Femeia a dus o luptă grea cu o boală nemiloasă care în cele din urmă a răpus-o. Înmormântarea va avea loc în satul natal din județul Botoșani. 

Problemele nu îi dau pace juratului de la iUmor. După ce a divorţat de soţia lui, Cătălin Bordea trece printr-o nouă încercare şi mai grea. Mama acestuia s-a stins din viaţă după o luptă lungă cu cancerul. Din nefericire, corpul său a cedat la vârsta de 55 de ani.

Potrivit cancan.ro, mama actorului va fi înmormântată în Todireni, satul natal din județul Botoșani.

Mama lui Cătălin Bordea a dus o luptă cu o boală nemiloasă

Cătălin Bordea a vorbit în repetate rânduri despre copilăria sa. Nu a avut o viaţă uşoară, a fost crescut de bunica lui, Aspazia, pe care o iubeşte enorm, însă a avut o legătură specială şi cu cea care i-a dat viaţă.

La sfârşitul anului trecut, actorul a primit o lovitură dură şi asta pentru că aflase că mamei lui îi recidivase cancerul.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea.

Juratul de la iUmor, divorţ dureros

Pe 5 septembrie 2023, CANCAN.RO a surprins-o pe Livia Eftimie, fostă Bordea, în timp ce se săruta pasional în mașină cu Spike, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea. A fost, la momentul respectiv, amântlâcul anului în showbiz-ul autohton.

Cătălin Bordea a fost devastat după ce a aflat despre infidelitatea soției. Odată ce a devenit un bărbat liber, comediantul a rupt total legătura cu fosta sa consoartă. Și nu doar cu ea, ci și cu bunul său prieten, Spike. I-a fost dificil să-și revină, dar a avut noroc de Nelu Cortea, cel care i-a fost alături în toată acea perioadă dificilă a vieții sale. Cătălin Bordea mergea la prietenul său acasă, iar după discuțiile profunde reușea să vadă lucrurile într-o lumină mai bună. Pentru a uita de durere însă… de ajutor i-a fost și pălinca de Ardeal.

„Am fost acolo, da! E și ciudat, pentru că n-am mai avut oameni atât de apropiați care să treacă prin asta. Venea la mine și povesteam despre asta. A fost nou și pentru mine, dar mă bucuram că vine cu o energie și după ce vorbeam pleca mult mai luminos și mai ok”, a spus Nelu Cortea despre situația lui Cătălin Bordea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 31 ian. 2024, 14:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×