Cătălin Bordea a pus ochii pe o actriță celebră, după divorțul de Livia: ”Ai văzut ce păr frumos are?!”

Publicat: 25 oct. 2023, 12:16 Autor: Alina Nistor Vedete

Cătălin Bordea pare să fi trecut peste divorțul de Livia. În timp ce fosta soție și-a refăcut viața cu cel mai bun prieten al comediantului, el visează cu ochii deschiși la o femeie celebră din showbiz-ul românesc.

Juratul de la ”iUmor” este un bărbat liber și pare să fie pregătit pentru o nouă poveste de dragoste. Recent, Cătălin Bordea a vorbit deschis despre calitățile pe care vrea să le aibă viitoarea lui parteneră. Și nu visează cu ochii deschiși la orice parteneră! Ci la una celebră din showbiz.

Într-o discuție cu Delia Matache, actorul a dat de înțeles că este pregătit să-și refacă viața sentimentală, iar printre preferințele sale se află chiar colega sa de breaslă, Doinița Oancea. Cătălin Bordea a pus ochii pe celebra actriță.

„Să fie curată, gospodină. Si să fie drăgăstoasă, să ai cu cine să te bagi sub o pătură. Știi ce zic? Să facă placintă cu mere. Și să fie slabă și voluptoasă! Si mai vreau sa aibă părul brunet, ochi ca ai Gianinei Ilieș, nas, gură și kilograme precum ale celebrei Zoe Saldana și sâni ca ai Mădălinei Ghenea, adică o vikingă tatuată care merge la sală. Exact ca Doinița Oancea! Ai văzut ce păr frumos are?!”, a spus Cătălin Bordea în timpul pauzelor de filmare, potrivit click.ro.

Întrebată ce părere are despre afirmațiile făcute de Cătălin Bordea, Doinița Oancea n-a stat pe gânduri și a reacționat: „Eu cu Bordea ne știm de 1.000 de ani. Cred că a făcut o glumă, atâta tot. Nimic mai mult. În momentul de față sunt bine. Despre nuntă sau planurile mele de viitor nu comentez în public”, a declarat Doinița Oancea pentru aceeași sursă.

Bordea a rupt legătura total cu Livia și Spike

Livia și Spike i-au dat lovitura de grație lui Cătălin Bordea, fiind surprinși de paparazzi CANCAN.RO, într-o ipostază tandră, în timp ce el încă-și mai pansa rănile de după divorț.

Cătălin Bordea a făcut tot posibilul pentru a-și aduce soția înapoi acasă. Din păcate, însă, cei doi nu au mai putut să-și salveze relația. Odată ce a devenit un bărbat liber, comediantul a rupt total legătura cu Livia. Atât cu ea, precum și cu Spike. Juratul de la iUmor încă încearcă să-și vindece rănile lăsate de trecutul nu prea îndepărtat.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 25 oct. 2023, 12:16 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×