Cat timp vor rezista impreuna Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Cine face dezvaluiri despre cei doi

Publicat: 18 Jan. 2019, 18:56 News 3

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au devenit o familie anul trecut. Blondina a devenit doamna Borcea, dupa 5 ani in care a asteptat cuminte ca barbatul pe care il iubeste la nebunie sa o ceara de sotie.

Cat timp vor rezista impreuna Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Chiar dacă au avut urcuşuri şi coborâşuri, ei se iubesc şi se înţeleg unul pe altul. El are cifra de destin 8, iar ea, 2. Amândoi au pe nume cifra 8, iar ziua de naştere este direct guvernată de cifra 8. Cei guvernaţi de cifra 8 au puterea să treacă şi să lupte cu toate armele pentru a câştiga în orice. Ea este cheia lui către o viaţă împlinită. Valentina aduce echilibru şi prosperitate în viaţa bărbatului de lângă ea”, a marturisit numerologul pentru Cristi Borcea.

Milan Cristian, băiețelul ei și al lui Cristi Borcea, a venit pe lume pe 8 iunie. Valentina Pelinel s-a născut la 8 luni, pe 8.12.1980. Numele Cristian are 8 litere. Cristian îl cheamă pe copil şi pe Borcea. Vârsta la care Valentina a devenit mămică este 35. Cifrele adunate dau numărul 8.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au impreuna un baietel, pe Milan Cristian, iar in curand vor deveni din nou parinti. Vedeta este insarcinata cu doua fetite gemene.

 

 

 

 

« Pagina anterioară

Publicat: 18 Jan. 2019, 18:56 News 3
Pe aceeași temă