Cât de mult au schimbat-o banii tatălui său pe Betty Salam: ”Alta, în locul meu, ar fi cea mai nesuferită!”

Publicat: 19 Jan. 2022, 10:36 Vedete

Chiar dacă este fata unuia dintre cei mai cunoscuți și bogați cântăreți de manele din România, Betty Salam a rămas, spune ea, o persoană modestă. Recunoaște că ar fi avut motive să-și ia lumea în cap, dar și-a pus amprenta educația părinților ei. 

Fiica lui Florin Salam a vorbit despre relația cu tatăl său, despre principiile după care a fost crescută de cunoscutul manelist, dar și despre cum o percep oamenii din exterior, prin prisma faimei pe care dobândit-o din familie. Tânăra mamă mai dezvăluie și cum a ales să își educe băiețelul, pentru a nu fi influențat negativ de abundența financiară a mediului din care provine.

Betty Vișănescu se declară o persoană pozitivă, chiar dacă spune despre începutul anului că nu a fost unul extrem de bun. Fiica lui Florin Salam pare să fi moștenit optimismul de la tatăl său. Pe care îl pune pe un piedestal atunci când vine vorba despre educația acordată.

Cântăreața recunoaște, însă, că faima tatălui a avut și efecte nefaste. Mai ales asupra modului în care a fost percepută de-a lungul timpului de către străinii care au tendința să o judece.

Betty Salam își mai dorește un copil

Aflată la un pas să nu mai poată cânta, artista afirmă că nu se lasă doborâtă de apariția micilor probleme, concentrându-se doar pe aspectele pozitive din viața ei. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Fiica cea mare a ”Regelui Manelelor” a vorbit despre o a doua sarcină. Artista a fost întrebată de către un internaut, dacă-și mai dorește un copil. Cântăreața a fost sinceră și nu a ezitat să-i răspundă.

Da, dar nu acum! Zic să mai și muncesc și apoi să mai fac un bebe”.

Betty și Cătălin au împreună un băiețel pe nume Matthias Ștefan, născut pe 1 octombrie 2018. Fata cea mare a lui Florin Salam s-a cununat civil cu Cătălin pe 22 iunie 2018.

Publicat: 19 Jan. 2022, 10:36 Vedete
Pe aceeași temă