Cât de mândru e Connect-R de fetele lui! Misha și Maya lansează prima piesă de iarnă împreună, „E Crăciun”!

Publicat: 25 dec. 2023, 16:03 Autor: Dora Bazavan Vedete

Familia lui Connect-R bifează un nou debut muzical. Misha și Maya, fetița de 9 ani a artistului, au lansat azi una dintre cele mai frumoase piese de Crăciun care se intitulează simplu, „E Crăciun”.

Este prima melodie mamă-fiică și este plină de emoție și frumos. Maya Mihalache este foarte talentată, învață la Liceul de muzică „George Enescu”, acolo unde îi place foarte mult, iar mămică ei este de părere că poate și acest lucru a convins-o acum să facă, în sfârșit, o melodie împreună.

„Mă rugam de Maya de câțiva ani să scoatem un colind împreună și nu a vrut. Anul acesta a fost de acord. Probabil a influențat-o și faptul că acum este la liceul de muzică și poate vede lucrurile altfel. Ne bucurăm de această frumoasă colaborare pentru piesa „E Crăciun” și sperăm să mai avem și altele pe viitor. Piesa este făcută de Relu,  totul a decurs foarte repede, pe ultima sută de metri, dar sperăm ca pentru anul viitor să ne organizăm mai din timp ca să apucăm să mergem peste tot cu piesa!”, ne-a mărturisit Misha.

În plus, astăzi este și ziua părintelui său, a tatălui artistei căruia Misha și Maya i-au făcut și acest cadou muzical, plin de emoție și magie.

Piesa „E Crăciun” este compusă de Ștefan Mihalache, mai precis Connect-R, care a scris muzica și textul, și se lansează în colaborare cu Hood Famous. Videoclipul este realizat de Cristi Roman iar de mix/master este responsabil Epic Julius @Midiots.

Publicat: 25 dec. 2023, 16:03 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×