Cât costă geanta de lux pentru care Andreea Bănică a făcut o fixație! Cu banii ăștia o familie trăiește decent timp de trei luni

Publicat: 26 Nov. 2019, 19:06 Vedete

La cei 41 de ani, Andreea Bănică arată mai bine ca oricând, iar look-ul său este extrem de fresh și tineresc.

Astfel că vedeta a investit destul de mult în imaginea sa și în ținutele sale, pentru care nu se uită la bani.

Însă Andreea are și „păcate” pe care le recunoaște și de care nu se lecuiește, și anume îi plac brandurile exclusiviste și nu se uită la bani atunci când face câte o obsesie.

Solista se află din anul 1998 se află pe scenă, începând cu trupa Exotic, continuând cu trupa Blondy, iar acum solo, astfel că a trecut prin multe schimbări vestimentare.

În acest moment, Andreea este, cel mai probabil, vedeta cu cea mai spectaculoasă evoluţie vestimentară. Astfel că deține pantofi Valentino, Chanel sau Louboutin, de 800 de euro perechea, dar şi haine din materiale de calitate.

De scurt timp a făcut o pasiune pentru brandul Luis Vuitton, cumpărându-și haine, curele, încălțăminte și două exemplare „Louis Vuitton Monogram Giant Onthego”, modelul de geantă lansat în 2019 și care a le-a înnebunit pe mai multe vedete.

Chiar dacă prețul este ridicat, 2.100 de euro bucata (10.000 lei), Andreea are două astfel de genți, fiindu-i greu să se decidă asupra culorii, astfel că și-a cumpărat pe negru și portocaliu.

Publicat: 26 Nov. 2019, 19:06 Vedete
Pe aceeași temă