Căsnicia Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda este pusă la grea încercare! Au probleme mari cu banii

Publicat: 09 Oct. 2021, 11:13 Vedete

Pandemia de coronavirus a pus la pământ multe locuri de muncă. Iar domeniul artistic a fost unul dintre cele mai afectate domenii. Căsnicia Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda este pusă la grea încercare acum tocmai din acest motiv. Singura care mai aduce bani în casă pare să fie doar prezentatoarea. 

Familia Gabrielei Cristea trece prin momente destul de dificile din punct de vedere financiar. Pandemia le-a dat și lor viețile peste cap, după ce Tavi Clonda a rămas fără spectacole.

Se pare că singura sursă de venit din casă este cea asigurată de vedeta de la Antena Stars.

Căsnicia lor este pusă la grea încercare

Cântărețul Tavi Clonda a declarat în exclusivitate pentru impact.ro faptul că mai bine de 95% din evenimentele pe care trebuia să le onoreze au fost anulate în această perioadă nefastă.

Pe de altă parte, fostul concurent de la ”Te Cunosc de Undeva rămâne optimist și speră ca lucrurile să revină la normal cât de repede posibil, mai ales având în vedere faptul că nu duce lipsă de oferte.

Spectacolele s-au anulat în proporție de 95 la sută. E bine dacă mai sunt câteva. Cu emisiune, au rămas doar mamicile cu liplici, eu am fost scos. Acum se caută și tătici, dar mai greu cu ei”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

S-a vehiculat divorțul între cei doi soți

Cântărețul a recunoscut că nu mai este lapte și miere în căsnicia lui, iar de curând a avut un motiv bine întemeiat ca să-și ignore total soția.

Tavi Clonda a mărturisit în cadrul unei emisiuni faptul că el și soția lui au avut un moment de ”silenzio stampa”. S-a întâmplat chiar înainte ca acesta să-și sărbătorească ziua de naștere. Motivul supărării a vrut să-l păstreze secret. Însă cu siguranță ceva l-a deranjat foarte mult pe artist.

Căci relația lor s-a remediat nu după ce ar fi încercat să rezolve problema, ci după ce Gabriela Cristea l-a sensibilizat cu un gest care le-a implicat pe cele două fetițe ale lor. Mai exact, a publicat o poză cu toată familia, într-un moment fericit. ”Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!„, a declarat Tavi în aceeași emisiune.

 

Publicat: 09 Oct. 2021, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă