Carmen Tănase a răbufnit! Ce spune celebra actriţă despre testarea anti-COVID: „Aștept să se termine această descreierare”

Publicat: 22 Jun. 2021, 12:28 Vedete
Carmen Tănase a răbufnit! Ce spune celebra actriţă despre testarea anti-COVID: „Aștept să se termine această descreierare”

Carmen Tănase a răbufnit! Vedeta nu s-a mai putut abţine şi a avut o reacţie dură în ceea ce priveşte testarea pentru a detecta noul coronavirus. Celebra actriţă a mărturisit că a renunţat chiar şi la o filmare deoarece i se cerea să se testeze împotriva infecției.

Carmen Tănase a fost recent invitată în platoul emisiunii Antena 3 acolo unde a vorbit despre testele COVID. În momentul în care a fost întrebată dacă şi-a făcut un test pentru detectarea anticorpilor, artista a răspuns vehement că nu.

Carmen Tănase, reacție dură împotriva testării COVID

Totodată, Carmen Tănase a fost întrebată dacă a trebuit să facă un test COVID pe care l-a refuzat şi a explicat: „Da! Mi s-a cerut pentru o filmare și am renunțat la filmare. Nu mă duc (n.r. la orice eveniment pentru care i se cere test COVID).”

„Da (n.r. întrebată dacă a luat o decizie radicală). Da, aștept să se termine această descreierare”, a spus Carmen Tănase.

„Orice demență și deviație din istorie, la un moment dat, s-a terminat”, a subliniat actrița.

Ce spune Carmen Tănase despre vaccin

În urmă cu câteva luni, celebra actriţă spunea faptul că nu are de gând să se vaccineze anti-Covid fiindcă nu consideră că au fost făcute suficiente studii care să dovedească eficiența vaccinului.

„Acest vaccin încă nu a trecut testul timpului. Nu doresc să mă expun acestui risc. Probabil prin 2023 când se va încheia acest studiu și se vor trage niște concluzii voi spune da”, a spus actrița.

Mai mult decât atât, Carmen Tănase a explicat că până în acest moment nu i s-a impus să facă vaccinul, iar proiectele sale nu sunt afectate din acest punct de vedere.

„Nu ne-a cerut nimeni să venim la teatru vaccinați. Nu cred că se va întâmpla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e în afara legii. Când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. Deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică.

Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept. Cât oi mai putea. În niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul.

Da, poate va exista riscul să nu fiu lăsată să-mi desfășor activitatea. Anul acesta am aflat că e posibil orice. Voi vedea, nu voi trece peste deciziile mele. A fi vaccinat nu e un criteriu pentru a urca pe scenă. Eu fac teatru pentru că am talent”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Jun. 2021, 12:28 Vedete
Pe aceeași temă