Carmen Tănase a ajuns pe mâinile medicilor de la un banal strănut. Actriţa a suferit o intervenţie chirurgicală de patru ore

Publicat: 31 oct. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Carmen Tănase a ajuns pe mâinile medicilor de la un banal strănut. Actriţa a suferit o intervenţie chirurgicală de patru ore

Carmen Tănase nu are nevoie de prea multe prezentări. Este una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România, dar şi un model pentru multe femei. Se bucură de susţinerea unei comunităţi impresionante de fani care îi sunt alături la orice pas. În ultima perioadă, celebra actriţă a devenit mult mai deschisă cu cei care o urmăresc. În cadrul unui interviu recent, vedeta a povestit un episod dificil prin care a trecut, despre care nu se cunoşteau detalii.

Carmen Tănase a fost ferită de-a lungul timpului de probleme grave de sănătate. Deşi nu a avut un mod de viaţă sănătos din cauza programului încărcat, actriţa a ştiut cum să se menţină.

Carmen Tănase

Carmen Tănase a stat în operaţie patru ore

Recent însă a povestit cum a ajuns pe patul de spital de la un banal strănut. Carmen Tănase a fost suspusă unei operaţii destul de dificile care iniţial părea una banală.

„Am avut o criză foarte mare de alergie care nu s-a oprit deloc, am strănutat de mii de ori, până când m-a bufnit sângele pe nas, iar doctorița mi-a zis că trebuie să mă operez… A fost ceva foarte complicat, intervenția s-a prelungit de la o oră, la 4 ore… Dacă știam, n-aș fi făcut-o în viața vieților mele, pentru că este ceva foarte violent așa, această operație…”, a declarat actrița în cadrul unui podcast, potrivit viva.

Cum a reuşit actriţa să slăbească 10 kilograme

Actrița a dezvăluit că în doar două luni, a reușit să slăbească aproape zece kilograme, dar nu vrea să se oprească aici. Mai mult, vedeta spune că acum a găsit echilibrul perfect între un stil de viață sănătos și posibilitatea de a se bucura în continuare de preparatele care îi plac.

”Ai un shaker, un pahar așa cu o biluță înăuntru și astea sunt și sărate și dulci. De exemplu, ai și omletă, ai deserturi, ai cereale cu măr și scorțișoară pentru micul dejun, ai cafea cu lapte, ceea ce e important, dacă mie îmi zice să nu mai beau cafea, la mine e o problemă. (…) Deci îți dă absolut orice, nu mai ai nevoie de nimic, nu mai murdărești nicio farfurie prin casă, nu mai trebuie să speli nimic, nu mai fierbi, nu mai aprinzi plita. Deci am supe, am felul doi, am shake-uri dulci, am batoane. (…) Cred că am dat 10 kile jos”, a mai spus actrița.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 31 oct. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×