Carmen Harra, previziuni sumbre pentru România: „Problema economică este pe undeva scăpată de sub control”

Publicat: 13 dec. 2023, 17:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Carmen Harra, previziuni sumbre pentru România: Problema economică este pe undeva scăpată de sub control

Carmen Harra nu are veşti bune pentru români! În următorii ani, clarvăzătoarea spune că ţara noastră va trece printr-o perioadă destul de dureroasă. Vedeta a dezvăluit ce ne va aștepta. 

Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre ce ne așteaptă în următoarea perioadă. Carmen Harra spune că se va ajunge la o cădere monetară globală, ba mai mult, le recomandă oamenilor să își schimbe viața. Clarvăzătoarea crede că ar trebui să ne întoarcem în timp, în perioada în care trăiau bunicii noștri.

”Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra, potrivit Antena 3.

Carmen Harra: ”Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium”

Carmen Harra a continuat seria dezvăluirilor și a explicat faptul că, în următorii ani, omenirea se va confrunta cu multe probleme la nivel emoțional, psihologic și social. De asemenea, aceasta a spus că în viitor, la nivel mondial, vor exista mai multe forme de boli grave.

”Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri.

Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea”, a mai spus aceasta.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 dec. 2023, 17:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×