Carmen Harra, previziuni pentru anul 2021: ”Ceea ce ni s-a întâmplat, trebuia să ni se întâmple”

Publicat: 02 Jan. 2021, 09:33 Vedete
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2021: ”Ceea ce ni s-a întâmplat, trebuia să ni se întâmple”

Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul extrem de dificil pentru întreaga lume, cu restricții nemaiîntâlnite, cu pierderi cumplite, cu lacrimi, frustrări, dar și cu apropiere de familie, de casă, de oameni dragi. Carmen Harra a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre cum va fi anul viitor și ce se întâmpla în următoarea perioadă.

„2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut şi se reflectă în faţa noastră ca ceva care noi trebuie să rezolvăm ceva care ne urmăreşte de o vreme.

Karma este exprimarea emoţiilor şi memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra.

„Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice care le-am cărat în 2020”, a mai spus Carmen Harra.

Cine este Carmen Harra

Carmen Harra și-a făcut deja un renume mondial în domeniul clarviziunii. În România, aceasta a debutat ca și cântăreață, încă din anii 1970. Pe parcurs și-a descoperit însă și alte calități și astfel, după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, în 1983, a început să fie pasionată și de scris.

În anul 2003 a publicat prima sa carte, ”Everyday Karma”. Aceasta s-a dovedit a fi un bestseller și a ajuns să fie tradusă în peste 20 de limbi. Ușor, ușor, Carmen Harra a început să devină cunoscută și pentru calitățile sale în a prezice viitorul. În SUA, unde locuiește aceasta în prezent, a făcut ședințe și cu mai multe staruri de peste ocean. În această situație, nu este de mirare că prețurile pe care le cere Carmen Harra pe ședințe sunt destul de piperate.

Publicat: 02 Jan. 2021, 09:33 Vedete
Pe aceeași temă