Carmen Harra, mărturii în premieră: ”Mi-au trebuit mulți ani să pot să îmi vindec rănile și durerea prin care am trecut. Este greu de imaginat!”

Publicat: 05 Jan. 2020, 21:10 Vedete

Pentru celebra prezicătoare Carmen Harra, 2020 este anul schimbărilor! Cel puțin pe plan personal este hotărâtă să facă o schimbare majoră! Ce crede despre noul an, 2020, ce ne așteaptă și cum va fi acesta, vedeta spune tot într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO!

Reporter: Cum a fost anul 2019 pentru dumneavoastră? Ce așteptări aveți pentru noul an, 2020?

Anul 2019 a fost un an  extraordinar pentru mine, am lansat album meu, „Behind close doors”, la Londra și la București, iar cantecele mele s-au difuzat mereu la BBC, în Anglia. A fost un an bun, productiv, cu multe împliniri, drumuri, am scris numeroase articole, am finalizat o carte nouă, am încercat să fac multe lucruri interesante, lucrurile pe care le fac eu de obicei în domeniul creativ, artistic și bineînțeles să îi ajut pe cei care au nevoie de consiliere sau trec prin momente mai dificile.

2020 sper să continue în aceeași notă de an creativ, vreau să încep să lucrez la un nou album muzical, să particip într-o competiție internațională, să reușesc să public noua mea carte în acest an și aștept din nou un an în care să particip să îmbunătățesc viața celor din jurul meu și în a exprima potențialul meu artistic cum cred că fiecare dintre noi ar trebui să o facă!

 Unde v-au prins sărbătorile de iarnă? Cum ați petrecut Revelionul?

Crăciunul m-a prins la New York, pe Fifth Avenue, unde am admirat artificiile și decorațiile de Crăciun. Am fost invitată la o stație radio unde merg de multe ori, de mulți ani, la show-ul de sfârșit de an de la NBC, de Pat Parro, care este amfitrioana show-ului de dimineață de la NBC, să vorbesc despre predicții, despre cum se conturează perioada care urmează, despre ce se întâmplă în 2020.

Revelionul l-am petrecut în Florida, la restaurant cu copiii mei, cu prietenii, și am celebrat 2020 ca un an plin de bucurii. Totul este și despre cum privești în perspectivă viața, dacă o privești cu optimism și găsești în tine resurse de a te promova, de a îți trăi și îmbunătăți viața atunci sigur că lucrurile merg în direcția în care trebuie.

Ce mâncați cel mai des, de ce anume vă este dor din țară? 

Despre ce mănânc… Cred că știți că eu trăiesc și am o dietă vegetariană, și sunt foarte fericită că așa m-am obișnuit și așa trăiesc de foarte mulți ani de zile. Sunt mare amatoare de fasole bătută, de zacuscă, de tot felul de mâncăruri făcute din cartofi, de chifteluțe făcute din vegetale, deci îmi place mâncarea românească dar o adaptez la sistemul vegetarian. Și cred că asta este  unul dintre lucrurile care ține organismul sănătos să nu se producă inflamații sau mutații genetice ce este foarte important așa cum este trecerea spre o vârstă înaintată. Cu cât ținem starea de sănătate sub control și avem mai multă grijă de noi, cu atât ne este mai bine!

Alexandra, fiica dumneavoastră, vă face bunică în 2020?

Alexandra, fiica mea, cred că o să mă facă bunică în anul 2020. Este foarte fericită, are o relație foarte bună și frumoasă cu soțul ei, își doresc copii doar că au vrut și ei să călătorească mai mult, ceea ce au și făcut de fapt, în fiecare zi sunt în alt colț al lumii!

Arătați extrem de bine. Cum vă îngrijiți? 

În ceea ce mă privește eu sunt un om care cred că prin gândirea mea, totdeauna plină de pozitivism și entuziasm, am reușit să îmi mențin o stare de bine a organismului, fac foarte multă mișcare, fac enorm de mult sport,  și mai ales dans, sunt fascinată de zumba, cu mișcările aerobice, fac yoga și sigur că acestea mă țin într-o stare foarte bună și totul vine și de la creier, din felul în care privim viața.

Eu privesc viața cu entuziasm, am o mare plăcere de a celebra fiecare moment al existenței mele și de a face bine celor din jur, de a avea o relație extrem de  bună cu mine! Poate asta este și cel mai important! Să ne prețuim pe noi, să ne iubim și să ne apreciem înainte de orice, este unul din cele mai importante lucruri.

Ce previziuni importante, politice și mondene, aveți pentru anul care tocmai a venit? Cum credeți că va fi noul an?

Nu cunosc prea mult viața cuplurilor din România la ora asta și nu îmi dau seamă exact cine ar putea face în momentul asta o căsătorie, ca să anticipez care  vor fi căsătoriile celebre ale anului 2020!

Anul 2020 este dominat  de cifra 4, cifră care  determină lumea fizică,  cele 4 elemente ale creației, cifra 4 înseamnă bani, balanță, stabilitate, este un element karmic și vor fi multe mutații din punct de vedere material în 2020. Cifra 2 înseamnă și pace, înțelegere, armonie, anul asta ar trebui să aducă bine din multe puncte de vedere. Dar până să ajungem acolo cred că la începutul anului vor continua anumite schimbări necesare pentru a ajunge la o stare de balanță și de armonie.

Cred că ne îndreptăm foarte repede spre un an mult mai bun decât cel pe care îl lăsăm în urmă, deci anul 2020 este per total un an mult mai balansat și mai echilibrat și aduce din punctul de vedere material o stare de echilibru, chiar dacă vor fi zguduiri în market și probleme economice în lumea întreagă. Își au și astea rolul lor și e foarte important să vedem dincolo de ele, care este menirea lor. Pentru orice în lume există un motiv. Deci, dacă vedem dincolo de motiv, înțelegem semnificația care va guverna lumea viitoare!

Sunteți singură de foarte mult timp! Vă gândiți să vă refaceți viața în 2020?

Cred că în Anul Nou o să mă hotărăsc să fiu într-o relație mai clară, pentru că până acum a fost decizia mea să fiu mai mult independentă și să nu mă implic în nimic, eu am avut un mariaj extraordinar, dar nimic pe lumea asta nu este veșnic și e foarte greu să înlocuiești ce ai avut și ce ai iubit cu atâta pasiune.

Mi-au trebuit mulți ani să pot să îmi vindec rănile și afecțiunea și durerea prin care am trecut. Este greu de imaginat! Sunt lucruri pe care trebuie să le trăiești ca să le înțelegi! Anul 2020 e un an extraordinar și pentru mine e un an de decizii, un an de stabilitate, așa că o să vă surprind cu niște lucruri pe care nu le așteptați pe tărâmul ăsta al vieții mele private. Profesional mă simt foarte bine, mă simt foarte bine fizic, emoțional, și asta e tot ce contează!

Călin Geambașu și fosta lui iubită sunt bănuiți de corupere sexuală a minorilor! Credeți că e adevărat? Ce predicții puteți face în acest sens?

Nu știu prea multe despre cuplurile din România, nu cred că Geambașu ar fi fost neapărat implicat în  nicio poveste de trafic de minori, pur și simplu nu cred că asta ar fi  un adevăr!

 Ce spuneți despre despărțirea dintre Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei?

Mă surprinde pe undeva despărțirea Oanei Roman, cred că ea este o ființă foarte stabilă și i-ar plăcea să aibă o căsătorie de lungă durată. Mi-aș dori undeva în sufletul meu să se împace cu soțul ei!

Publicat: 05 Jan. 2020, 21:10 Vedete
Pe aceeași temă