Carmen Grebenișan și logodnicul ei au planuri mari pentru 2021! ”Îmi doresc un copil”

Publicat: 24 dec. 2020, 11:54 Autor: Andreea Voicu Vedete

Carmen Grebenișan, cea mai bună prietenă a Alinei Ceușan, a fost invitată la emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Pro TV unde a vorbit despre viața de cuplu și despre dorințele pe care le are alături de partenerul ei.

Carmen Grebenișan a devenit și mai populară odată cu participarea sa în emisiunea ”Asia Express” de la Antena 1, alături de colega sa de echipă și cea mai bună prietenă, Alina Ceușan. Zilele acestea, Carmen a fost invitată în emisiunea ”Vorbește Lumea”, unde a vorbit despre relația de cuplu, dar și despre dorințele pe care le are. Carmen Grebenișan își dorește un copil!

”De fapt, îmi era prieten bun, doar atât. M-am despărțit de iubit, iar el, nu știu, a venit la momentul potrivit, a umplut un gol… am devenit iubiți. În februarie s-a întâmplat asta. Totul s-a întâmplat repede, părinții lui mă consideră ca fiica lor. Îmi doresc un copil. Eu nu am fost genul să mă căsătoresc, pentru că vreau să fac totul prin puterile mele, singură, iar căsătoria îmi părea că nu mi se potrivește”, a povestit Carmen Grebenișan, arată Cancan.

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie

Tânăra care a luat parte în competiția Asia Express alături de Alina Ceușan a fost cerută în căsătorie într-un mod foarte romantic.

Carmen Grebenișan, prietena cea mai bună a Alinei Ceușan, a fost cerută seara în căsătorie, sub clar de lună, de iubitul ei. În urmă cu cinci ore, fosta concurentă de la Asia Express a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini în care apare într-un cadru foarte romantic alături de iubitul ei, Alex Militaru. Cu un buchet de flori lângă ei, cei doi stau cu fața către oraș și își șoptesc. Apoi se sărută și se îmbrățișează.

Cererea în căsătorie a avut loc chiar pe proprietatea Alinei Ceușan, acolo unde toți patru ar fi luat cina. Momentul a fost imediat imortalizat! Toți au fost foarte emoționați, iar Carmen Grebenișan a primit inelul mult dorit!

Așa cum a mărturisit și Carmen, momentul a fost ”total neașteptat”.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 24 dec. 2020, 11:54 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×